Ljudozder vegetarijanac – Canibalul vegetarian (2012) – filme online

Ljudozder vegetarijanac – Canibalul vegetarian (2012) – filme online

Vezi trailer
7.2
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI

Ljudozder vegetarijanac – Canibalul vegetarian (2012) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ
7.2
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

Danko Babić este un medic ginecolog de succes, fără scrupule şi foarte ambiţios. Solicită mită de la pacienţi, îşi bruschează violent colegii, şi-şi acoperă greşelile medicale. Cu toate acestea, este un pretendent serios pentru postul de şef al clinicii. Are prieteni în toate locurile potrivite, inclusiv în poliţie, şi apelează la ei frecvent pentru a ascunde dovezile care l-ar putea compromite. Danko le răsplăteşte “prietenia” efectuând avorturi ilegale femeilor care lucrează ca prostituate pentru un mafiot local, protejat şi el de poliţie.
Când în cele din urmă obţine postul de şef al clinicii, Danko încearcă să taie legăturile cu lumea interlopă. I se cere un ultim favor: un avort pentru o femeie care este însărcinată în stadiu avansat: un pas prea departe, chiar şi pentru un antierou lipsit de moralitate ca Danko…

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  5 comentarii
  1. dan | 2015-01-18

   realitatea-i cruda…

  2. OSCAR | 2015-01-17

   Foarte bun !!!! realistic !!! Sa ne fereasca Jesus de un doctor ca cel din film 🙁
   nota 10 !!!

  3. @[email protected] | 2015-01-16

   tot ceea ce face omul nu este perfect si nu v-a dura o vesnicie, insa omul care sfideaza natura cursului biologic => obstreticianul-ginecologul corupt este diavolul-dracul gol golut… dar constiinta nu doarme… il va ajunge din urma si va regreta toata viata lui ce a facut.. asta daca nu iubeste banii mai mult.. stiu ca e trist dar din pacate tare mi-e ca e asa si in viata reala, asemanator cu ce am vizionat ! fiecare padure cu uscaturile ei…
   as recomanda cumva o atentionare,avertizare pt acest gen de filme care pot influenta sau marca in vre-un fel tinerele necoapte desi adevarul iese la suprafata si trebuie spus pe sleau “verde-n-fata” chiar daca doare nespus macar poate se invata cate ceva din treaba asta… Luati aminte !

  4. felixvet | 2015-01-15

   Un film interesant despre cum poti folosi ceea ce ai invatat in scopuri rele, despre cum sa fii sclavul banilor, sa duci o viata haotica etc. O adevarata lectie de viata!!!

  5. Pessoa9 | 2015-01-15

   Merita un pic de atentie acest film.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Gi-eok-ui bam - ( 2017 )
  The Man with the Magic Box ( 2017 )
  Good Time ( 2017 ) - Good Time: Pe bune, o să-ţi placă

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net