Lola rennt – Run Lola Run (1998) – filme online hd

Lola rennt – Run Lola Run (1998) – filme online hd

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
6.7
NOTA USERI
7.7
NOTA IMDB
6.7
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

O nominalizare Veneția, un premiu Sundance, o nominalizare Academia Europeană de Film.

Film inventiv vizual și plin de energie, „Lola Rennt” aka „Run Lola Run” (Aleargă, Lola, aleargă) este o avalanșă de surprize, care începe chiar de la genericul inițial, în care o mulțime de oameni, filmată mai întâi de aproape, se transformă, luată de sus, în chiar titlul filmului.
Intriga este simplă – tânăra și violenta roșcata Lola (Franka Potente) primește un telefon de la prietenul ei Manni (Moritz Bleibtreu). Manni îi explică Lolei că trebuia să livreze 100 000 de mărci unui gangster, dar că uitase punga cu bani în metrou. Manni are 20 de minute să găsească banii înainte ca tipul să-l omoare, așa încât plănuiește să jefuiască o bancă. Lola vrea să facă rost de bani în alt mod, iar filmul urmărește cursa ei în mare viteză pentru a-l salva pe Manni.
De fapt, felul în care tânărul regizor german Tom Tykwer ne prezintă aventura Lolei este original și inventiv. Povestea celor 20 de minute este spusă de trei ori, în trei moduri diferite, fiecare deosebindu-se subtil de celelalte, în așa fel încât rezultatul este de fiecare dată altul. Tom Tykwer folosește animație, trucuri de imagine, peliculă alb-negru și color, efecte de clipuri video și replay pentru a povesti aventura. Pe măsură ce. Lola aleargă, Manni fuge și el și filmul devine o cursă cu obstacole umane pe care amândoi trebuie să le depășească atent pentru a supraviețui.
Franka Potente, care va apărea apoi alături de Matt Damon în filmul hollywoodian comercial de mare succes „The Bourne Identity” (Identitatea lui Bourne) (2002), este extrem de cinegetică în timp ce aleargă pe străzile și bulevardele orașului, dând din brațe și cu părul roșu în vânt, dar face și dovada unui joc mai profund, plin de căldură, în scene precum cea dintre Lola și bogatul ei tată (Herbert Knaup), pe la care trece pentru a-i cere bani, dar află că el are de gând să o părăsească pe mama ei și să se însoare cu amanta.
Un experiment cinematografic neobișnuit, interesant, debordând de umor, energie și farmec, un film foarte strâns croit pentru publicul generației MTV de către un regizor tânăr și talentat. (Joanna Berry, critic de film Time Out, editor, preluat din 1001 de filme de văzut într-o viață)

IMDB : 7,8

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

Cipolla Colt (1976) - Pentru un pumn de ceapă - online subtitrat
Padmaavat (2018)
Salaam Bombay! (1988)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.