Lolita (1962) – filme online

Lolita (1962) – filme online

Vezi trailer
7.6
NOTA IMDB
7.5
NOTA USERI

Descriere film

1 comentariu

O nominalizare Oscar, 4 nominalizări Globul de Aur, o nominalizare BAFTA.

Profesorul englez trecut de 40 de ani Humbert Humbert (James Mason) închiriază o cameră în casa văduvei Charlotte Haze (Shelley Winters) din orăşelul Ramesdale, cu scopul de a-şi petrece acolo vara înainte de a-şi începe cariera la Liceul Beardsley. După ce o cunoaşte de frumoasa fiică în vârstă de 14 ani a gazdei pe nume Dolores Haze, care este alintată Lolita (Sue Lyon), profesorul Humbert se îndrăgosteşte nebuneşte de ea, căsătorindu-se cu Charlotte doar pentru a fi mai aproape în calitatea lui de tată vitreg de subiectul pasiunii sale.
Descoperind însemnările din jurnalul noului ei soţ legate de iubirea nefirească pentru Lolita, Charlotte se înfurie cumplit pe acesta, iese din casă în grabă, este izbită de o maşină şi moare. Călătorind împreună cu fiica lui vitregă din oraş în oraş, Humbert începe o relaţie sexuală cu aceasta, care continuă până când fata se îmbolnăveşte de gripă, este internată în spital şi este răpită de către celebrul dramaturg Clare Quilty. După 3 ani de la răpire, îndureratul Humbert primeşte o scrisoare de la Lolita în care este informat că fata este căsătorită cu un oarecare Dick, este însărcinată şi are mare nevoie de bani, motiv pentru care o vizitează şi îi propune să fugă din casa soţului ei împreună cu el, lucru pe care adolescenta de 17 ani îl refuză. Furios pe Clare Quilty, care îl determinase să piardă dragostea Lolitei cu ani în urmă, profesorul Humbert îl caută şi îl împuşca pe acesta din răzbunare.

IMDB : 7,6

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 7
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Outsider ( 2018 )
    The Layover ( 2017 )
    A martfüi rém (2016) - Strangulat

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net