London Boulevard – London Boulevard. Bulevardul crimei (2010) – filme online

London Boulevard – London Boulevard. Bulevardul crimei (2010) – filme online

Vezi trailer
6.2
NOTA IMDB
9.2
NOTA USERI

London Boulevard – London Boulevard. Bulevardul crimei (2010) – filme online

GEN FILM: CRIMĂ, DRAGOSTE, ROMANTIC
6.2
NOTA IMDB
9.2
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

18 comentarii

„LONDON BOULEVARD. Bulevardul crimei” este debutul regizoral al lui William Monahan, scenaristul laureat cu Oscar pentru The Departed, şi spune povestea unui fost puşcăriaş care încearcă să-şi refacă viaţa alături de o actriţă singuratică. Protagoniştii acestui thriller sofisticat sunt Colin Farrell şi Keira Knightley, în rolurile a doi îndrăgostiţi care trebuie să scape de unul din cei mai periculoşi gangsteri din Londra.
După trei ani după gratii, Mitchel (Colin Farrell) iese din închisoarea Pentonville cu cele mai curate intenţii. Dar cînd Billy (Ben Chaplin), prietenul său de-o viaţă, îi propune să participe la o lovitură în schimbul unui loc unde să stea, Mitchel cedează şi acceptă.
Încurcat în propriul trecut, Mitchel începe să se apropie de Charlotte (Keira Knightley), o vedetă de cinema ascunsă într-o vilă din Holland Park, mereu vânată de hoarde de fotoreporteri. Mişcat de frumuseţea şi de vulnerabilitatea femeii, Mitchel îşi asumă imediat rolul de protector al ei, apărând-o de fotografi sau de fani agresivi, ca şi de planul lui Billy de a-i jefui casa şi de a-i fura maşinile scumpe, de colecţie.
Pe măsură ce atracţia dintre cei doi creşte şi relaţia lor devine mai profundă, Mitchel şi Charlotte plănuiesc să se mute la Los Angeles şi să înceapă o viaţă nouă. Dar Mitchell a fost deja remarcat de Gant (Ray Winstone), un mafiot crud şi nemilos, care vrea să-l angajeze să lucreze pentru el.
Pentru că Mitchell refuză să dea o lovitură pentru el, Gant pune la cale un plan care să-l atragă într-o capcană de crime şi şantaj, din care să nu mai poată ieşi. Tacticile lui Gant devin tot mai criminale, aşa încît devine clar tuturor că mai degrabă l-ar vedea mort pe Mitchell, decît liber. Ştiind că nimeni nu e în siguranţă în calea furiei lui Gant, nici măcar Charlotte sau sora ei, Briony (Anna Friel), Mitchel decide să facă o mişcare drastică pentru a regla scorul cu Gant odată pentru totdeauna.

London Boulevard.Bulevardul Crimei îi are în distribuţie pe Colin Farrell (Crazy Heart, In Bruges), Keira Knightley (Never Let Me Go, The Duchess), Ray Winstone (Edge of Darkness, The Departed), David Thewlis (Harry Potter and the Half Blood Prince, Kingdom of Heaven), Anna Friel (You Will Meet a Tall Dark Stranger, Land of the Lost), Ben Chaplin (The Water Horse) şi Stephen Graham (Boardwalk Empire, This is England).
Regia şi scenariul filmului îi aparţin lui William Monahan (Kingdom of Heaven, The Departed, Body of Lies, Edge of Darkness, este produsde Graham King (The Departed, Gangs of New York), Tim Headington (Edge of Darkness), Quentin Curtis (The Art of the Heist) şi Monahan, director de imagine este Chris Menges (The Reader, The Mission), editori sunt Dody Dorn (Memento) şi Robb Sullivan (I’m Still Here), scenogarf este Martin Childs (Shakespeare in Love, Quills), iar costumele sînt create de Odile Dicks-Mireaux (An Education).

Rating :
IM-18 INTERZIS SUB 18 ANI

IMDB : 6,2

Anul lansarii: 2010
Distributie:

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

18 comentarii
 1. covaci | 2017-08-03

  Finalul foarte slab.Nota – 8

 2. Nick | 2017-02-21

  Ba , din contra , este un film chiar pentru cocalari ….nu stiu cum niste actori asa de buni , pe care i-am admirat in filme superbe ….s-au putut manji in asemenea porcarie ….imi aduce aminte de poezia argheziana ……” Blesteme” ….din “Cuvinte potrivite” !

 3. Luke | 2017-01-07

  O mica observatie totusi.Cum este debutul regizoral al lui William Monahan cand tot voi spuneti ca a luat Oscar pentru The Departed din 2006?.Hmm.

  • Kloud | 2017-01-08

   Luke, ei precizeaza ca WM a luat Oscarul in 2006 ca scenarist. Acum e regizor 🙂

 4. alexandru | 2017-01-07

  super ok

 5. Lady | 2014-01-29

  so and so…
  un film englezesc 😉

 6. mama | 2014-01-12

  merge

 7. Caesar | 2013-12-16

  tare filmul…:)

 8. dany.cbcf | 2013-12-15

  un film bun cu un actor super tare Colin Farrell

 9. florin40 | 2013-12-15

  poveste Western moderna combinata cu un ceai englezesc servit desigur la ora 5 in cartierul gay din Londra . bun film nota 11 !

 10. mely | 2013-12-13

  super film ,merita vazut ,plus ca merita sa te uiti la film pt colin farell e barbat bine rau de tot ,asa ca daca vreti sa vedeti un barbat bine uitati-va la filmul asta 😛 😛 😛 😛 😆 🙂 🙂 🙂 😛

 11. niki | 2013-12-11

  nu este un film pt. COCALARI …………………..ASA CA NU va mai deranjati sa-l vedeti si mai ales sa lasati comentari………………uitativa la RED sau ceva de genul……..si mai aveti curaj sa radeti de bastinasi care se uita la VAN DAMME…………………………..pai voi sunteti mai rau ………………………..mai bine va intoarceti la cules de capsuni prin tari mai calde.

 12. eu | 2013-12-10

  foarte slabut

 13. cristian | 2013-12-10

  Un film foarte bun pt cine-l intelege , recomand , nota 10+

 14. Cristian | 2013-12-10

  Daca el o iubea pe fata si fata pe el, de ce n-a plecat cu ea si i-a trebuit pac – pac!? Ori el a fost fraier ori la englezi nu le place happy end!

 15. iety | 2013-12-08

  Actori buni . actiune haotica specifica filmelor englezesti.

 16. dragos | 2013-12-08

  Un film foarte bun!

 17. Florin | 2013-12-06

  Se poate sa-l mai puneti iar online? Multumesc.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

3 Days to Kill - Condamnat să ucidă (2014) - filme online
Bad Genius (2017)
The Terror (2018) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Thank you for your message!