Vizioneaza filme online

London Boulevard – London Boulevard. Bulevardul crimei (2010) – filme online

„LONDON BOULEVARD. Bulevardul crimei” este debutul regizoral al lui William Monahan, scenaristul laureat cu Oscar pentru The Departed, şi spune povestea unui fost puşcăriaş care încearcă să-şi refacă viaţa alături de o actriţă singuratică. Protagoniştii acestui thriller sofisticat sunt Colin Farrell şi Keira Knightley, în rolurile a doi îndrăgostiţi care trebuie să scape de unul din cei mai periculoşi gangsteri din Londra.
După trei ani după gratii, Mitchel (Colin Farrell) iese din închisoarea Pentonville cu cele mai curate intenţii. Dar cînd Billy (Ben Chaplin), prietenul său de-o viaţă, îi propune să participe la o lovitură în schimbul unui loc unde să stea, Mitchel cedează şi acceptă.
Încurcat în propriul trecut, Mitchel începe să se apropie de Charlotte (Keira Knightley), o vedetă de cinema ascunsă într-o vilă din Holland Park, mereu vânată de hoarde de fotoreporteri. Mişcat de frumuseţea şi de vulnerabilitatea femeii, Mitchel îşi asumă imediat rolul de protector al ei, apărând-o de fotografi sau de fani agresivi, ca şi de planul lui Billy de a-i jefui casa şi de a-i fura maşinile scumpe, de colecţie.
Pe măsură ce atracţia dintre cei doi creşte şi relaţia lor devine mai profundă, Mitchel şi Charlotte plănuiesc să se mute la Los Angeles şi să înceapă o viaţă nouă. Dar Mitchell a fost deja remarcat de Gant (Ray Winstone), un mafiot crud şi nemilos, care vrea să-l angajeze să lucreze pentru el.
Pentru că Mitchell refuză să dea o lovitură pentru el, Gant pune la cale un plan care să-l atragă într-o capcană de crime şi şantaj, din care să nu mai poată ieşi. Tacticile lui Gant devin tot mai criminale, aşa încît devine clar tuturor că mai degrabă l-ar vedea mort pe Mitchell, decît liber. Ştiind că nimeni nu e în siguranţă în calea furiei lui Gant, nici măcar Charlotte sau sora ei, Briony (Anna Friel), Mitchel decide să facă o mişcare drastică pentru a regla scorul cu Gant odată pentru totdeauna.

London Boulevard.Bulevardul Crimei îi are în distribuţie pe Colin Farrell (Crazy Heart, In Bruges), Keira Knightley (Never Let Me Go, The Duchess), Ray Winstone (Edge of Darkness, The Departed), David Thewlis (Harry Potter and the Half Blood Prince, Kingdom of Heaven), Anna Friel (You Will Meet a Tall Dark Stranger, Land of the Lost), Ben Chaplin (The Water Horse) şi Stephen Graham (Boardwalk Empire, This is England).
Regia şi scenariul filmului îi aparţin lui William Monahan (Kingdom of Heaven, The Departed, Body of Lies, Edge of Darkness, este produsde Graham King (The Departed, Gangs of New York), Tim Headington (Edge of Darkness), Quentin Curtis (The Art of the Heist) şi Monahan, director de imagine este Chris Menges (The Reader, The Mission), editori sunt Dody Dorn (Memento) şi Robb Sullivan (I’m Still Here), scenogarf este Martin Childs (Shakespeare in Love, Quills), iar costumele sînt create de Odile Dicks-Mireaux (An Education).

IM-18 INTERZIS MINORILOR SUB 18 ANI

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (2)
 • Plictisitor (0)
 • Mediu (0)
 • Bun (0)
 • WOW (1)
 • Capodopera (4)
Tags: , , , , ,


loading...

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

13 Responses to London Boulevard – London Boulevard. Bulevardul crimei (2010) – filme online

 1. Lady a comentat: 29/01/2014 ora 23:37

  so and so…
  un film englezesc 😉

 2. mama a comentat: 12/01/2014 ora 17:11

  merge

 3. Caesar a comentat: 16/12/2013 ora 17:37

  tare filmul…:)

 4. dany.cbcf a comentat: 15/12/2013 ora 03:57

  un film bun cu un actor super tare Colin Farrell

 5. florin40 a comentat: 15/12/2013 ora 00:34

  poveste Western moderna combinata cu un ceai englezesc servit desigur la ora 5 in cartierul gay din Londra . bun film nota 11 !

 6. mely a comentat: 13/12/2013 ora 00:01

  super film ,merita vazut ,plus ca merita sa te uiti la film pt colin farell e barbat bine rau de tot ,asa ca daca vreti sa vedeti un barbat bine uitati-va la filmul asta 😛 😛 😛 😛 😆 🙂 🙂 🙂 😛

 7. niki a comentat: 11/12/2013 ora 02:03

  nu este un film pt. COCALARI …………………..ASA CA NU va mai deranjati sa-l vedeti si mai ales sa lasati comentari………………uitativa la RED sau ceva de genul……..si mai aveti curaj sa radeti de bastinasi care se uita la VAN DAMME…………………………..pai voi sunteti mai rau ………………………..mai bine va intoarceti la cules de capsuni prin tari mai calde.

 8. eu a comentat: 10/12/2013 ora 21:44

  foarte slabut

 9. cristian a comentat: 10/12/2013 ora 20:00

  Un film foarte bun pt cine-l intelege , recomand , nota 10+

 10. Cristian a comentat: 10/12/2013 ora 17:51

  Daca el o iubea pe fata si fata pe el, de ce n-a plecat cu ea si i-a trebuit pac – pac!? Ori el a fost fraier ori la englezi nu le place happy end!

 11. iety a comentat: 08/12/2013 ora 22:47

  Actori buni . actiune haotica specifica filmelor englezesti.

 12. dragos a comentat: 08/12/2013 ora 20:10

  Un film foarte bun!

 13. Florin a comentat: 06/12/2013 ora 21:34

  Se poate sa-l mai puneti iar online? Multumesc.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *