London River – Rătăciţi în Londra (2009) – filme online

London River – Rătăciţi în Londra (2009) – filme online

Vezi trailer
6.8
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

London River – Rătăciţi în Londra (2009) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ, MISTER
6.8
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

17 comentarii

2 premii şi o nominalizare Berlin

Călătorind către Londra pentru a-şi regăsi copiii dispăruţi în ajunul atacurilor teroriste din 2005, doi necunoscuţi află, o dată ajunşi la faţa locului, ca odraslele lor aveau o relaţie în acea perioadă…

Elisabeth Sommers este o văduvă creştină, care administrează o fermă în Guernsey şi este atât de îngrijorată de faptul că fiica ei Jane nu i-a mai răspuns la telefoane după atacurile teroriste ce au avut loc la Londra pe data de 7 iulie 2005 încât decide să plece cu feribotul spre capitala Angliei pentru a o căuta. În acelaşi timp, pădurarul musulman Ousmane, care lucrează în zona rurală a Franţei şi nu cunoaşte deloc limba engleză, porneşte spre Anglia pentru a-l căuta pe fiul său, Ali, pe care nu l-a mai văzut de la vârsta de 6 ani. Mama disperată apelează la sprijinul poliţiei şi lipeşte afişe cu chipul fiicei ei prin oraş, iar tatăl lui Ali merge la moschee şi obţine de la imam o fotografie recentă a fiului său în care tânărul apare alături de Jane. Atunci când Ousmane o contactează pe Elisabeth şi îi arătă fotografia, femeia refuză să creadă că Jane şi Ali se cunoşteau şi locuiau în acelaşi apartament în momentul producerii atentatelor cu bomba, fiind foarte posibil să fi fost amanţi. Uniţi de o tragedie comună şi de speranţă că îşi vor găsi copiii în viaţă, Elisabeth şi Ousmane renunţa la prejudecăţile rasiale, religioase şi culturale şi se sprijină reciproc în căutările lor.

IMDB : 6,8

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net