Long Weekend (1978) – filme online

Long Weekend (1978) – filme online

Vezi trailer
6.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
6.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

Un cuplu de orăşeni căsătoriţi decide să îşi petreacă weekend-ul departe de agitaţia urbană, făcând camping într-o pădure, lângă o plajă pustie. Cei doi soţi, a căror relaţie este destul de tensionată, manifestă încă de la început un comportament imatur şi lipsit de consideraţie faţă de natură, bărbatul dovedindu-se aproape barbar.
Acest fapt le va atrage ostilitatea naturii, care – prin toate manifestările sale – nu doreşte parcă decât să-i alunge pe cei doi intruşi din sânul său, pentru a-şi restabili echilibrul. În cele din urmă, natura îşi atinge imprevizibil scopul.

IMDB : 6,7

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net