Vizioneaza filme online

Lord of the Flies – Împăratul muştelor (1990) – filme online

Un grup de şcolari britanici rămân, în urma unui accident, prizonieri pe o insulă pustie. Avionul în care se aflau se prăbuşeşte în mare, copiii înoată până la mal şi se trezesc singuri pe o insulă uitată de lume. Copiii supravieţuiesc, ba mai mult decât atât încep să formeze o comunitate cu propriile reguli.
După puţin timp, grupul se împarte în două tabere: una condusă de Ralph (Balthazar Getty) ai cărei adepţi se străduie să se comporte civilizat şi să găsească o modalitate de a părăsi insula. Ceilalţi, conduşi de Jack (Chris Furrh) devin sălbatici ca şi insula pe care au nimerit: îşi vopsesc fețele, vânează şi exploatează împrejurimile într-o continuă lupta pentru supravieţuire.
Când îşi dau seama că au din ce în ce mai puţine şanse să părăsească vreodată insula, cele două tabere încep un război sângeros, cu o finalitate tragică.

IMDB : 6,4

Tags: , , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

3 Responses to Lord of the Flies – Împăratul muştelor (1990) – filme online

  1. LoriFromAbroad a comentat: 06/01/2016 ora 17:07

    Mi-a placut. Este ca si The Stanford Prison Experiment, doar ca este cu si pentru copii. Si este s.f., adaptare dupa un roman renumit. Multumesc FilmeHD. :fhd:

  2. lili a comentat: 22/12/2015 ora 01:33

    foarte bun dar mai buna este cartea, oricum merita o nota mare! :fhd:

  3. paula a comentat: 11/10/2015 ora 14:17

    Multumesc admin!!!!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *