Vizioneaza filme online

Lost Land of the Jaguar (2008) – Miniserie

”Lost Land of the Jaguar” face parte dintr-o serie de documentare BBC din 2008, care oglindește fauna tropicală din Guyana.Cei patru prezentatori sunt George McGavin , Steve Backshall , Justine Evans , și Gordon Buchanan .
Guyana este o țară situată în America de Sud , la granița cu Surinam , Brazilia și Venezuela . Această țară este cunoscută pentru pădurile tropicale imense , nealterate ,un habitat perfect pentru o gamă largă de animale , inclusiv jaguarul . Seria documentează călătoria echipajului prin pădurile tropicale . BBC a promovat Guyana ca ” terenul de giganți ” locuit de ” anaconda uriașă , cea mai mare tarantula din lume și vidre gigant . ” Seria a fost inițial numită ”Expedition Guyana” , dar titlul a fost schimbat în ”Lost Land of the Jaguar” de BBC pentru a face apel la un public mai larg , ca o trimitere la Conan Doyle Lost World .

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (0)
 • Plictisitor (0)
 • Mediu (0)
 • Bun (0)
 • WOW (0)
 • Capodopera (0)
Tags: , ,


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

8 Responses to Lost Land of the Jaguar (2008) – Miniserie

 1. George a comentat: 20/12/2014 ora 13:10

  Bun!

 2. ioan chirila a comentat: 03/08/2014 ora 14:01

  despre un documentar nu poti spune ca a fost bun sau rau, daca vrei sa capeti cat mai multe cunostiinte uita-te la documentare.

 3. lascu sergiu a comentat: 01/06/2014 ora 15:58

  frumos

 4. Alexandru a comentat: 09/01/2014 ora 20:11

  da da da mihai, bine zici!

 5. bunghi a comentat: 01/01/2014 ora 18:24

  fantastic.!!!

 6. bunghi a comentat: 01/01/2014 ora 18:21

  fantastic!!!

 7. mihai a comentat: 30/12/2013 ora 03:57

  Ce fac eu acum e putin neobisnuit…Am vizionat doar zece minute din film si simt nevoia sa fac un comentariu deja…Nu odata, vad filme documentare, excelent realizate (doar vorbim de BBC, nu?) in care niste tipi educati, proveniti, normal, din tari dezvoltate vorbesc de regiuni extrem de sarace din lume, dar care au inca locuri, intr-adevar fantastice, neexploatate, dar care sunt amenintate de interventia omului! Cazul acesta e valabil si pentru Romania…Si nu pot sa nu mi se ridice tensiunea de la atata ipocrizie!!!!Tarile lor, ani de zile in urma si-au taiat padurile, si-au gaurit muntii, au otravit atmosfera nu numai a lor, ci a intregii planete, totul in numele progresului, industriei, pentru bani si putere!!!Acum, odata bogati, vin si explica unor oameni flamanzi, ca nu este bine sa faca cum au facut ei!!! Inchipuiti-va un grup de nemancati, stand cu porcul (de exemplu) in fata si obligati sa asculte un satul spunandu-le ca trebuie sa fie civilizati, sa se abtina, ca porcul e pe cale de disparitie, carnea da colesterol, etc…Cand acesti bogati isi vor imparti mancarea si averea cu cei carora le tin predicile acestea, poate vor fi credibili! Pana atunci sunt doar aroganti!

 8. capitanu a comentat: 29/12/2013 ora 12:19

  fascinant si educativ!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *