Love (2011) – filme online

Love (2011) – filme online

Vezi trailer
5.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Love (2011) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ
5.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

Dupa ce pierde contactul cu Pamantul, astronautul Lee Miller naufragiaza, singur la bordul navei International Space Station. Timpul trece, sistemele de sustinere a vietii scad, iar Lee duce o lupta continua pentru a-si mentine sanatatea – si, mai important, pentru a ramane in viata. Lumea lui consta intr-o existanta claustrofobica si singuratica, pana cand face o descoperire foarte ciudata la bordul navei sale…

.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  5 comentarii
  1. nikenick | 2015-03-18

   Filmul poate fi frustrant pentru unii. E pentru cei care gusta felul acesta de introspectii cinematice sau drame psihologice in decor SF. Dar prost sau prost facut nu poate fi numit. Nu e usor digerabil, dar e temeinic realizat.
   Va admir si va urmaresc cu fervoare(filmehd) pentru calitatea, cantitatea si promtitudinea filmelor postate! Multumiri si Bravo!

  2. Luiza | 2013-01-29

   Nu-mi place, dar il urmaresc pe tot daca tot l-am vazut pana aici (minutul 70). Nu e pe gustul meu, poate e pe gustul altora.

  3. L | 2012-10-25

   Trailer-ul m a atras si chiar vreau sa-l vad 🙂 …cat despre unii din voi care ati comentat mai sus v-as da un sfat : invatati sa scrieti si apoi lasati comentarii!

  4. Gabriel | 2012-10-04

   Pot sa spun ca demult nu am mai dormit așa bine nota 10:))).

  5. lucian | 2012-09-16

   nu pierdeti timpu cu filmul asta e o porcarie mareeeeeee o tampenie de film nota -10000000000000 😕

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House (2017) - filme online
  Conor McGregor: Notorious (2017) - filme online
  Ice Age: Collision Course - Epoca de gheaţă: Ploaie de meteoriţi (2016) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net