Vizioneaza filme online

Love and Death – Dragoste și moarte (1975) – filme online

Pelicula îl are în centrul atenției pe Boris (Woody Allen), care este fiul cel mai mic al unei familii ruseşti din perioada razboielor cu Napoleon (James Tolkan). El este îndrăgostit din copilărie de verişoara sa Sonja (Diane Keaton), care la rândul ei îl iubeşte pe fratele mai mare al lui, pe Ivan (Henri Czarniak). Rusia este atacată de armata lui Napoleon, iar Boris este trimis împotriva voinţei sale la război. Acolo, printr-un concurs fericit de împrejurări, contribuie la capturarea unui grup de generali francezi şi se întoarce erou. După război, murind soţul Sonjei, Boris fiind provocat la duel de către un nobil rus şi având şanse mici de supravieţuire, obţine promisiunea Sonjei că se va căsători cu el după duel. Supravieţuind miraculos duelului, Boris se căsătoreşte cu Sonja, deşi aceasta nu-l iubeşte. În timp, relaţia lor ajunge la o iubire sinceră, moment în care Boris are tentaţii sinucigaşe. Pentru a-l indeprta de la aceste idei, având în vedere şi faptul ca Napoleon cucerise Moscova, Sonja îi propune un plan de asasinare a lui Napoleon. Numai că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg…

IMDB : 7,8

Tags: , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

3 Responses to Love and Death – Dragoste și moarte (1975) – filme online

 1. Romania te iubesc a comentat: 22/11/2016 ora 23:04

  Woody Allen e un nebun fara leac asta e unul din lucrurile care mi se confirma in timp dupa ce am vizionat cateva din filmele lui.
  Personal am mila fata de oamenii astia care nu au respect fata de nimic si nu cred in nimic. Dupa moarte insa va fi prea tarziu sa se replieze si sa inceapa deodata sa creada cu adevarat in Dumnezeu.
  Toate se platesc in viata daca nu acum cu atat mai rau dincolo atunci…
  In timpul razboiului rece faceau americanii orice sa ii discrediteze pe rusi.
  Acum la fel procedeaza.

 2. Valderama a comentat: 26/01/2013 ora 11:00

  Un film de comedie foarte bun..scris si regizat de Woody Allen.

 3. Ade a comentat: 08/01/2013 ora 06:24

  Foarte tare! Ca toate filmele lui Woody Allen! Il ador pe acest om..un adevarat geniu! :mrgreen:

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *