Love Me Tender – Iubește-mă tandru (1956) – filme online

Love Me Tender – Iubește-mă tandru (1956) – filme online

Vezi trailer
6.2
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Love Me Tender – Iubește-mă tandru (1956) – filme online

6.2
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

Trei fraţi luptă în armata Confederaţiei în timpul Războiului de Secesiune. Mezinul, Clint, rămâne acasă alături de mama şi de logodnica fratelui mai mare. Pe front, împreună cu alţi camarazi, cei 3 fraţi reuşesc să captureze nordiştilor o mare sumă de bani, taman în ajunul semnării armistiţiului. Pe de altă parte, contextul istoric şi circulaţia proastă a informaţiei îi aduc, odată cu întoarcerea acasă, în faţa unor situaţii greu digerabile ce îi implica pe toţi membrii familiei şi cărora trebuie să le facă faţă.
E greu de făcut o descriere fără pomenirea numelui lui Elvis, ce sper să îmi fie iertată. Este primul film al acestuia şi totodată singurul în care numele lui nu ţine capul de afiş. Dar un film care a rămas nemuritor datorită lui Elvis, deşi este unul lucrat şi cu o bună distribuţie. Muzica filmului e memorabilă.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Get Adobe Flash player

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Badlands (1973) - Banda sălbatică
    Drugstore Cowboy (1989) - Rebelul
    American Splendor (2003) - Splendoare Americana

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net