Vizioneaza filme online

Lucía y el sexo – Lucia şi sexul (2001) – filme online

Lucia şi sexul, unul dintre filmele deosebit de provocator ale lui Julio Medem, începe exact acolo unde se termină precedenta sa peliculă, “Amanţii Cercului Polar”. De această dată, sfârşitul tragic (în care Ana moare tocmai când găsise marea dragoste) este inversat iar Lucia nu mai luptă cu moartea ci cu viaţa. Lucia şi sexul se desfăşoară pe o insulş, într-un minunat decor tropical, cu referiri la plăcerea carnală, la apa oceanului şi la lumina dătătoare de viaţă a soarelui.
Lucia (Paz Vega) este o chelneriţă ce locuieşte în Madrid. După ce crede că şi-a pierdut prietenul, pe chelnerul Lorenzo (Tristan Ulloa), ea se refugiază pe o insulă îndepărtată despre care el îi povestise adesea. Acolo îi cunoaşte pe Carlo (Daniel Freyre) şi pe Elena (Najwa Nimri, interpreta Anei din Amanţii Cercului Polar), ambii refugiaţi pe insulă pentru a scăpa de drame personale.
Fără ca nici unul din cei trei să ştie, toţi au o legătură cu Lorenzo. Elena l-a cunoscut cu mulţi ani în urmă pe această insulă şi s-au iubit pasional în apa oceanului sub clar de lună. Nouă luni mai târziu Elena a născut-o pe Luna (Silvia Llanos) dar nu l-a mai întâlnit niciodată pe Lorenzo. Carlo este tatăl vitreg al lui Belen (Elena Anaya) care a dispărut fără urmă după ce a provocat cu totul accidental moartea Lunei (ea l-a sedus pe Lorenzo pe când trebuia să fie baby-sitter pentru Luna). Pe măsură ce află tot mai multe despre noii ei prieteni, Lucia îşi aminteşte despre cartea pe care Lorenzo începuse să o scrie: povestea unei călătorii într-un trecut întunecat şi îndepărtat care l-a condus spre depresie. În curând, limita dintre realitate şi ficţiune începe să dispară.
Prin acest film, Medem confirmă pasiunea sa pentru explorarea relaţiilor eluzive şi a legăturilor care sfidează standardele iubirii convenţionale. Uimitor din punct de vedere vizual şi provocator ca temă, Lucia şi sexul demonstrează din nou faptul că Julio Medem este una dintre figurile marcante ale cinematografului spaniol.

Rating:
N-18 INTERZIS SUB 18 ANI

Tags: , , , , , ,
Server 1
Partea I-a
Partea a II-a
Server 2
Partea I-a
Partea a II-a

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

12 Responses to Lucía y el sexo – Lucia şi sexul (2001) – filme online

 1. Ana a comentat: 17/07/2015 ora 04:09

  cel mai frumos film erotic care la vazut vreodata !!!!!
  merita vazut de mai multe ori !!!

 2. Nic a comentat: 19/02/2015 ora 22:28

  Un film neorealist în maniera italianului Pasolini. Interesante sînt planurile interferate care fac să adîncească trăirea scriitorului Lorenzo. La un moment dat ai senzația că el scrie o carte și trăiește întîmplările ca și cum ar fi reale. Modificarea acțiunii și a finalului este un procedeu postmodern prin care scriitorul interrelaționează cu cititorul.
  Film spaniol excelent, ce depășește cu mult alte bazaconii americane comerciale. Scenele de dragoste, realiste, ridică prestația actorilor.

 3. mady a comentat: 10/11/2014 ora 17:35

  Foarte frumos, <3 Lasa de dorit o continuare la un asa film :* Orcum merita vazut

 4. .. a comentat: 17/10/2014 ora 05:01

  suuuperb

 5. Laura a comentat: 19/08/2014 ora 00:54

  Nu stiu de ce am asteptat atat sa vad filmul asta. O capodopera… absolut superb, iar scenele erotice… hmmm, te ia putin valul. O adevarata placere sa-l vizionez!

 6. DidiLoredana a comentat: 05/08/2014 ora 19:08

  asa cum spunea cnv mai sus,nu luati nici o pauza de la film,duceti-va la toaleta inainte,daca fumati,bagati 2 tigari inaintea filmului,este pacat sa luati pauza pt ca filmul este superb,f senzual si iti face o pofta nebuna de s_x,asa ca vizionati-l impreuna cu partenera/partenerul :fhd: 😈 😉 😀

 7. Zaitz a comentat: 03/08/2014 ora 20:45

  Excelent film!
  Pacat ca subtitrarea este sub-mediocra ( si se pierde mult din firul povestii) iar butonul de full-screen nu a functionat.

 8. dermatograf a comentat: 02/08/2014 ora 03:51

  un film numai bun pentru multe sanvichwri si apa langa tine, nu ai voie sa faci multe pauze..

 9. ioana a comentat: 27/07/2014 ora 13:19

  …..extrem de sensual, mi-a provocat deosebita placere sa-l revad…. :fhd:

 10. mihnea a comentat: 27/07/2014 ora 00:19

  l-am revazut cu placere.
  scena sexului dintre cei doi e fabuloasa. repet: fabuloasa !!!

 11. dan a comentat: 26/07/2014 ora 20:48

  bun film, mi-a placut!

 12. claudiu a comentat: 25/07/2014 ora 21:33

  este destul de greu sa prevezi actiunea acestui film ceea ce il face si mai interesant…..ptr. unii poate este greu de “digerat” prin simplu fapt ca pelicula este lipsita de “perdea”..pe mine m a incantat normalitatea si deschiderea cu care s a lucrat la partea artistica….ce mai…..recomand vizionarea de catre cei care se considera “deschisi” la minte si care accepta lucrurile asa cum sunt fara prejudecata…..am sa l revad cat de curand… :fhd:

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *