M.A.S.H. (1970) – filme online

M.A.S.H. (1970) – filme online

Vezi trailer
7.6
NOTA IMDB
8.1
NOTA USERI

Descriere film

1 comentariu

Un premiu şi 4 nominalizări Oscar, un premiu şi 3 nominalizări Globul de Aur, un premiu şi 4 nominalizări BAFTA, un premiu Cannes.

N-a durat mult până când originalitatea comediei „M*A*S*H” a lui Robert Altman a părut aproape demodată în simplitatea și evidența ei, mai ales după ce regizorul însuși și-a adăugat puțin mai târziu la lista reușitelor pe încă mai ambițiosul „Nashville”. Și totuși, folosirea replicilor suprapuse haotic în scenele (filmate pe ecran lat) cu mai mulți actori a fost, la lansarea filmului, la fel de surprinzătoare și de șocantă ca și amplasarea unei comedii negre savuroase într-un spital de război ambulant plin de sânge. Robert Altman captează improvizațiile actorilor săi apropiindu-se de ei de la distanță, cu intenția de a crea o atmosferă anarhic-amuzantă și totuși tragică. Războiul din Vietnam se dezlănțuise în vremea aceea în toată puterea și spiritul nonconformist și antiinstituțional al filmului reflectă în mare măsura starea de spirit a mișcării antirăzboinice, care tindea tot mai mult să vadă în nebunia din Vietnam o comedie neagră. De fapt, Robert Altman a realizat filmul în mare parte pe ascuns, făcând studioul să creadă că turna un film de război patriotic. Producătorii au fost gata să pună filmul la păstrare până când publicul ar fi reacționat favorabil. Dar premiera s-a bucurat de un succes fulminant, culminând cu câteva nominalizări la premii ale Academiei Americane de Film și cu un serial de televiziune reușit, care au cimentat imediat reputația cineastului. (Joshua Klein, scriitor și semnatar al unei rubrici despre DVD, preluat din 1001 de filme de văzut într-o viață)

IMDB : 7,6

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016)
    Operator (2016)
    Suburbicon (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net