Macbeth (2015) – filme online

Macbeth (2015) – filme online

Vezi trailer
6.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
6.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

O nominalizare Cannes.

MACBETH este povestea unui războinic neînfricat şi conducător inspirat de ambiţie şi dorinţă. O interpretare palpitanta a realităţilor dramatice ale momentului şi o reimaginare a ceea ce trebuie să fi fost perioada de război pentru unul dintre cele mai faimoase şi convingătoare personaje ale lui Shakespeare, o poveste despre pasiune şi ambiţie ce distrug totul, fixată într-un peisaj scoţian afectat de război.

Rating :
N-15 NERECOMANDAT SUB 15 ANI

IMDB : 7,3

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  3 comentarii
  1. Bianca | 2016-01-26

   o surpriza absolut minunata. credeam ca Shakespeare s-a refugiat definitiv in salile de teatru, dar iata ca nu-i asa. splendid realizat, o sa-l revad pe ecran mare. o incantare. 🙂

  2. oscar | 2016-01-26

   O ecranizare tulburatoare,interesanta,cu actori minunati si credibili..
   Nu e usor sa joci Shakespeare 🙂 aici Fassbender este wow iar Cotillard este superba 🙂
   Da,il recomand din tot sufletul 🙂

  3. Klaus.B | 2016-01-26

   E mai mult o piesa de teatru,atinge multe aspecte dar toate tin doar de persoanele sa zicem VIP sau oameni care ajung sa aiba bani sau poziti de decizie gen prim ministri,presedinti de tarii si chiar din domeniul economic actual,oameni care ajung presedinti de corporati si vad doar bani si cum sa ii inmulteasca.Da pt ei ar fii util acest film sa ii invete ca lacomia si scopul scuza mijloacele si blabla…ma indoiesc ca cei ajung asa importanti dau 2 bani pe morala,majoritatea sunt fara scrupule si fara Dumnezeu ,si la propiu si la figurat.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016)
  Operator (2016)
  Suburbicon (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net