Vizioneaza filme online

Machete (2010) – Filme online gratis subtitrate in romana

Arăta exact ca un zilier de pe stradă şi părea tipul perfect pentru a-i pune în spate un asasinat politic. Dar s-a dovedit a fi MACETE, un fost agent federal, adevărată legendă, un tip cu talente ucigaşe greu de egalat.

Toţi îl credeau mort după confruntarea cu TORREZ , baronul mexican al drogurilor. Însă Macete a fugit în Texas, vrând să dispară şi să-şi uite trecutul tragic. Acolo găseşte o reţea de corupţie şi înşelăciuni, care face ca un senator să fie ucis, iar el să devină un criminal căutat de poliţie.

În calea lui stau  BOOTH, un om de afaceri crud şi nemilos, care are în serviciul lui o listă impresionantă de ucigaşi la comandă, şi  SARTANA RIVERA, ofiţer de imigrări, frumoasă şi periculoasă, fiindcă nu s-a decis încă dacă vrea sa fie sau nu de partea legii.

Ajutoarele lui Macete sunt LUZ, atrăgătoarea vănzătoare ambulantă de Taco, cu spirit rebel şi suflet revoluţionar, şi PADRE, un preot priceput la binecuvântări, dar şi mai priceput cu armele.

Croindu-şi drum printre golanţe, sânge şi inimi frânte, Macete ajunge iar să-l înfrunte pe Torrez într-o bătălie supremă pentru răzbunare şi mântuire.

Regia filmului online gratis subtitrat: Robert Rodriguez, Ethan Maniquis

In rolurile principale ale filmului online gratis subtitrat in limba romana Machete il regasim pe: Danny Trejo
Durata filmului Machete online gratis: 105 minute
Update: am adaugat link server 1

Va dorim vizionare placuta pe filmehd.net – filme online gratis!

Asteptam parerile voastre despre acest film online gratis subtitrat in limba romana prin intermediul campului de comentarii de sub playerul filmului si nu uitati sa va inscrieti la adresa de email in campul special din partea dreapta a site-ului pentru a primi ultimile noutati in materie de filme online gratis pe filmehd.net.

Tags: , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

12 Responses to Machete (2010) – Filme online gratis subtitrate in romana

  1. mihai74 a comentat: 25/09/2013 ora 19:36

    bun

  2. seb a comentat: 28/08/2012 ora 02:05

    tare filmul! daca cautati multa actiune? in filmul asta cu siguranta gasiti! sa nu ratati faza cu intestinu’ e super tare.

  3. GYX a comentat: 08/07/2012 ora 00:54

    bun

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *