Mad Max Beyond Thunderdome – Mad Max: Cupola Tunetului (1985) – filme online

Mad Max Beyond Thunderdome – Mad Max: Cupola Tunetului (1985) – filme online

Vezi trailer
6.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Mad Max Beyond Thunderdome – Mad Max: Cupola Tunetului (1985) – filme online

6.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

8 comentarii

O nominalizare Globul de Aur

Max (Mel Gibson) descinde de această dată în oraşul Bartertown pentru a descoperi nişte posesiuni furate. El nimereşte în mijlocul unui adevărat război declanşat între conducătorii oraşului: Auntu Entity (Tina Turner) pe de-o parte şi perechea Master-Blaster pe de altă parte. Master este un pitic al cărui geniu tehnologic subjuga Bartertown şi al cărui protector este Blaster (Paul Larsson). Max va trebui până la urmă să se lupte pe viaţă şi pe moarte în spectaculoasa arenă a gladiatorilor din oraş – Thunderdome.

Filmul e plin de surprize – cea mai mare fiind evoluţia lui Max însuşi de la un personaj singuratic clasic la unul profund, extrem de credibil. Privitorii vor avea bucuria să descopere pe coloana sonoră a filmului hitul “We Don’t Need Another Hero”, interpretat de Tina Turner.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016)
    Operator (2016)
    Suburbicon (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net