Madame Bovary (1949) – filme online

Madame Bovary (1949) – filme online

Vezi trailer
7.1
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
7.1
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

O nominalizare Oscar.

Iluziile despre viaţă şi statutul social ale soţiei unui doctor de provincie, o fac să-şi trădeze naivul soţ, să îl înşele şi să-l ruineze material…

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  6 comentarii
  1. radu | 2015-08-30

   bunicel

  2. pepper | 2015-08-15

   @gherghina, saraca de tine, nu stiu cine vorbeste de glorificare aici. Este o drama, din mai multe puncte de vedere, este vorba de nefericire si dezamagire aici, sperante, decizii proaste si consecinte nefaste. Cartea a avut si are un asa mare succes datorita frumusetii cu care sunt expuse si dezvoltate caracterele.

  3. koko | 2015-06-16

   foarte fain, mi-a placut mult , merita vazut

  4. gherghina | 2015-05-20

   Atat filmul cat si cartea sunt glorificarea unei curve, a patimii desfranarii sexuale si adulterului. Se incearca gasirea de circumstante atenuante pentru adulter intr-o Franta conservatoare si crestina. Mare pacat e adulterul. Si asa ceva se invata de multi ani/decenii in scoli ca fiind un lucru pozitiv. Asa sunt dispretuite normele morale crestine. :mrgreen: 😉 🙂 🙁

  5. Ella | 2015-03-25

   Un film exceptional!! :fhd:

  6. Ana | 2015-02-09

   Actorii sunt minunati, la fel si povestea. Il compatimesc insa pe sotul ei si nu stiu daca ar trebui admirat pentru dragostea care i-o poarta sotiei sau criticat pentru naivitatea de care da dovada. Influentata de povesti sau nu, madame Bovary ramane in opinia mea o persoana egoista si rasfatata, imaturitatea acesteia fiind clara prin decizia luata la sfarsitul povestii.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016)
  Operator (2016)
  Suburbicon (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net