Mammut (2009)

Mammut (2009)

Vezi trailer
6.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
6.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

10 comentarii

Titlu original: Mammut

Aflat intr-o calatorie in Thailanda, un instarit om de afaceri american se straduieste sa-si schimbe radical existenţa. În urma lui, în New York, soţia şi fiica lui încep să simtă modificări în relaţia cu servitoarea lor filipineză. În acelaşi timp, în Filipine, familia ei încearcă să facă faţă absenţei acesteia…

Leo Vidales este un tanar new yorkez care a facut avere prin crearea de jocuri video, fiind fortat sa plece in Thailanda spre a semna un contract important pentru firma lui. Sotia lui Ellen este un chirurg devotat profesiei, care petrece mai multe ore la spital decat in sanul familiei, motiv pentru care fiica ei Jackie in varsta de 8 ani este mai atasata de dadaca filipineza pe nume Gloria decat de propria mama. In timpul lungilor schimburi de noapte, Ellen se apropie din punct de vedere emotional de un baietel muribund, care a fost injunghiat in stomac de catre mama lui si o invidiaza pe Gloria pentru relatia speciala pe care a dezvoltat-o cu Jackie. Gloria este la randul sau mama a doi baieti – Salvador si Manuel, care sunt crescuti in Manila de catre bunica lor si care o implora sa se intoarca acasa. Muncind pentru a o ajuta pe Gloria sa renunte la slujba din SUA, Salvador este ademenit si molestat de catre un barbat si este internat in spital, moment in care Gloria revine in Filipine pentru a fi alaturi de copiii sai. In Thailanda, Leo Vidales are o aventura pasagera cu Cookie, o mama singura, care se prostitueaza pentru a-si intretine bebelusul.

Trimite filmul

Partea 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net