Vizioneaza filme online

Man of La Mancha (1972) – filme online

O nominalizare Oscar, 2 nominalizări Globul de Aur

Ecranizare a spectacolului muzical cu acelasi nume de Dale Wasserman, inspirat atat din romanul Don Quijote de Miguel Cervantes cat si din viata acestuia din urma. In secolul al-XVI-lea, Cervantes, poet si actor, este arestat de Inchizitia spaniola si acuzat de ofensa. O banda de hoti din inchisoare pune la cale jefuirea poetului. Cervantes spera sa salveze un manuscris foarte pretios, pe care doreste sa-l puna in scena cu ajutorul celorlalti prizonieri. Manuscrisul contine fantastica si inegalabila poveste a cavalerului Don Quijote, cel pentru care onoarea si iubirea pentru Dulcineea sunt mai presus de orice. Imaginea filmului este semnata de Giuseppe Rotunno, operatorul care a lucrat la multe din filmele lui Federico Fellini.

Tags: , , , , , , ,
Part 1
Part 2

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

8 Responses to Man of La Mancha (1972) – filme online

 1. pavlik a comentat: 23/01/2017 ora 15:17

  de ce nu se mai poate viziona filmul?!!!

 2. Cluidy a comentat: 17/10/2015 ora 21:33

  Filmul meu preferat!!!!

 3. vova a comentat: 17/12/2014 ora 05:27

  un film extraordinar care merita vazut de cateva ori vedeti-l si captivati fiind sigur o sa varsati cateva lacrimi

 4. Adam's D. a comentat: 07/12/2014 ora 15:25

  Superb, Sublim, Stunning, Fenomen al, Teribil, Grozav.
  Totul! intr-un cuvant.

 5. pavlik a comentat: 25/10/2013 ora 06:48

  L-am revazut cu foarte mare placere.Un film care trebuie vazut, face parte din galeria marilor filme, alaturi de Zorba, Marea Evadare, Papillon, Ziua cea mai lunga, etc. Ca si subiect, un film moralizator, valabil in orice perioada. BRAVO FILME HD. peter O Toole, un actor inegalabil – urmariti-l si in Noaptea Generalilor! Bine scris AURAM, felicitari.

 6. AURAM a comentat: 11/09/2013 ora 18:01

  FILMELE VECHI – LEAC AL ORIZONTALITATII PREZENTULUI
  Animalele traiesc in segmente de realitate ce le asigura nevoile biologice. Viata lor se misca pe orizontala unei vieti consumiste care asigura existenta speciei. speciei.
  Ce-l deosebeste in mod esential pe om de animale?
  Capacitatea de a fi Dual.
  Capacitatea de a sparge cercul de fier al biologicului visind, imaginind, inaltindu-se pe verticala, catre cerul Valorilor..Desi luati in deridere chiar si azi (si mai ales azi), idealistii au reusit sa mai umanizeze orizontalitatea lumii actuale. Orizontalitatea consumista a prezentului este adevarata boala a lumii in care traim. Ea ne transforma intr-un soi de animale usor de Manipulat intr-o singura directie: a nelibertatii unei lumi strict materiale ce se deruleaza in Intunericul unor False valori…
  O lume Globala care isi invata copiii prin reclame viclene ca o bucata de chiftea infipta intr-o chifla, sau o masina, sau niste bani sunt Valori care dau Sens vietii omului, este o lume Bolnava. Nebuna. Singurul leac ce o poate salva este Don Quijote .
  FILMEHD – FORMATOR PENTRU VALORI AUTENTICE
  Dind astfel de filme, Formati publicul, nu doar ca Spectator ci si ca Actor. Un actor care nu se va multumi niciodata cu Orizontalitatea vietuirii prezente si va asigura continuitatea omului dual, care nu este doar materie ci spirit deopotriva. Si care nu poate fi Manipulat.
  Departe de tara din sufletul meu,FILMEHD, v-am descoperit cu uimire.Bravo!

 7. SAR a comentat: 05/08/2013 ora 20:01

  Eu am obiceiul sa ascult muzica gen Broadway pe anumite radiouri online si melodiile din acest musical se regasesc acolo.Frumos,atat ca mesaj dar si ca joc actoricesc,muzica si versuri.Sunt adepta unor astfel de productii de o mie de ori mai mult decat a celor moderne,de azi. :fhd:

 8. Stefan a comentat: 05/08/2013 ora 13:23

  Clasic foarte bun!Recomand!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *