Manhunter (1986) – filme online

Manhunter (1986) – filme online

Vezi trailer
7.2
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI
7.2
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

Will Graham este căsătorit cu Molly. Au un copil, pe nume Kevin. Au o casă şi viaţă liniştită. Charles Leeds şi soţia acestuia sunt ucişi. Şeful poliţiei, trimite pe Jack, după Will Graham. Ei se adună la sediul poliţiei unde Price le oferă amănunte legate de amprente. Se descoperă că crima este identică cu alte nouă crime, realizate de Lektor. Acesta ratase două victime ce au ajuns la spitalul de nebuni, datorită momentelor groaznice prin care trecuseră. Între timp, Lektor fusese arestat de Will Graham, înainte ca acesta să se retragă cu soţia şi fiul. Echipa de poliţisti creşte numeric, printre noi veniţi fiind Louds, Crawford şi Bowman. Cazul ia amploare, se descoperă alte lucruri ciudate …

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  6 comentarii
  1. asd | 2015-01-28

   Super!!! merita vazut!

  2. stan | 2013-08-14

   Bun, de vazut.

  3. pepy | 2013-08-09

   Foarte bun, nu-l ratati. Copilaria este cea mai importanta perioada a vietii unui om, cand ne formam emotional iar daca este lipsita de dragoste, copilul poate deveni un monstru irecuperabil. Abuzurile, violenta , constrangerile exagerate, bataia inumana, umilirea si pedepsirea irattionala, lipsa iubirii, distrug spiritul unui copil care nici nu poate fi acuzat ca adult ca a devenit un criminal, cei care sunt vinovati si ar trebui condamnati juridic sunt parintii. Recomand !

  4. radum | 2013-08-05

   excelent;nu-l scapati.Dar mai intai vedeti “Hanibal rising”.
   Ave.

  5. ELENA | 2013-08-05

   MINUNAT!!!

  6. de departe, santeti sau ... the best | 2013-08-04

   bv nota 10, sa nu va pierdetzi ritmul

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
  The Florida Project (2017)
  Sleepwalker (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net