Marathon Man – Maratonistul (1976) – filme online hd

Marathon Man – Maratonistul (1976) – filme online hd

Vezi trailer
7.5
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI

Marathon Man – Maratonistul (1976) – filme online hd

7.5
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

8 comentarii

O nominalizare Oscar, un premiu şi 4 nominalizări Globul de Aur, 2 nominalizări BAFTA.

Thomas Levy, poreclit Babe (Dustin Hoffman), este licenţiat în istorie la Universitatea Columbia şi îi place să îşi petreacă timpul liber concurând la maraton. Fratele sau Henry Levy, căruia toată lumea îi spune Doc (Roy Scheider), pozează în angajat la o firmă petrolieră, dar în realitate este un spion guvernamental a cărui principală misiune este demascarea şi capturarea unui periculos criminal de război nazist pe nume Christian Szell (Laurence Olivier), aşa-zisul “Înger alb de la Auschwitz”, care se ascunde pentru a scăpa de rigorile legii şi face contrabandă cu diamante.
Atunci când Henry Levy este înjunghiat de către Szell şi moare în braţele lui Babe fără să apuce să îi spună nimic despre complotul politic în care fusese implicat, acesta din urmă se trezeşte urmărit deopotrivă de către şeful direct al fratelui său – Peter Janeway (William Devane) şi de către fostul dentist al trupelor SS – Christian Szell, ambii fiind convinşi că Babe a aflat informaţii importante de la fratele său despre un depozit bancar extrem de valoros. Prins la mijloc într-un joc pe care nu îl înţelege, neputând să aibă încredere nici măcar în iubita lui Elsa Opel (Marthe Keller), care l-a minţit că provine din Elveţia şi care de fapt lucrează în colaborare cu Szell, Babe va fi forţat să alerge în curând în cea mai semnificativă cursă de până acum – aceea de a rămâne cu orice preţ în viaţă.

IMDB : 7,5

Anul lansarii: 1976
Distributie:

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

Bad Day for the Cut (2017)
Neruda (2016)
Aus dem Nichts (2017) - În întuneric

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Thank you for your message!