Maria Tănase – Povestea cenzurată – film documentar

Maria Tănase – Povestea cenzurată – film documentar

Vezi trailer
6.2
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Maria Tănase – Povestea cenzurată – film documentar

GEN FILM: DOCUMENTARE
6.2
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

1 comentariu

Film documentar interzis de regimul comunist

Faima a dus-o pe celebra cantareata Maria Tanase in intimitatea unor personaje politice importante ale lumii, in timpul ultimului razboi mondial. Viata ei, dar mai ales povestea colaborarii inegalabilei cantarete cu serviciile de spionaj ale aliatilor impotriva Germaniei lui Hitler, asa cum o descriu unii istorici ai serviciilor secrete, poate fi oricand subiectul unui film de succes.
Intrebarea daca Maria Tanase a fost sau nu implicata in luptele serviciilor de informatii duse pe frontul ascuns al celui de-al doilea razboi mondial ramane de actualitate. Nimeni nu se incumeta sa dea un raspuns; mai mult, pentru cei care au cunoscut-o subiectul este unul tabu. Despre relatiile amoroase care au purtat-o din bratele in bratele atator personaje influente, oameni de afaceri, politicieni sau spioni sunt scrise cu greu cateva randuri, pudoarea noastra traditionala fiind o bariera ce nu face altceva decat sa stirbeasca personalitatea Mariei Tanase. America a avut-o pe Marlyn Monroe, Franta pe Edith Piaf, noi, pe Maria Tanase. America si Franta s-au inchinat in fata lor in vazul intregii lumi; noi, nu. Nu este insa prea tarziu.

.

Trimite filmul

Partea 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  1 comentariu
  1. lacramioara | 2012-07-02

   Un film foarte scurt si prea putine informatii despre Doamna cintecului popular romanesc.Din pacate asa cum spunea D-na. Ioana Radu o alta mare cintareata a romnatei romanesti,am suferit si din pacate si-n prezent de aceiasi boala,nu am avut si nu avem recunostinta si respect pt. cei care au fost genii in diferita domenii ca si in cel artistic si in prezent suferim de aceiasi boala :nu ne pretuim talentele si oamenii deosebiti al acestui neam.D-na Maria Tanase a fost si v-a ramine”privighetoarea poporului roman “o artista deosebita care prin cuvintele si superba voce transmitea emotia textului din cintecele cintate.Ar trebui sa ne trezim si sa ne respectam geniile neamului.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Outsider ( 2018 )
  The Layover ( 2017 )
  A martfüi rém (2016) - Strangulat

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net