Mars Needs Moms (2011) – film online

Mars Needs Moms (2011) – film online

Vezi trailer
5.4
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
5.4
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

9 comentarii

Milo (Seth Green), în vârstă de nouă ani, realizează cât de mult are nevoie de mama lui (Joan Cusack), atunci când aceasta este răpită de niste marţieni care plănuiesc să îi „fure” calităţile extraordinare de mamă pentru a fi utilizate în cresterea copilaşilor marţieni, gata să vină pe lume. Milo este ajutat de un cunoscător al tehnologiei, un pasionat de gadgeturi, numit Gribble (Dan Fogler). Acesta a rămas prizonier al planetei Marte în anii ’80, iar acum este un legionar care locuieşte sub pământ. În timp, Gribble a ajuns să descopere totul legat de planeta ce i-a devenit casă şi şi-a făcut prieteni. Acum, îl ajută pe Milo să-si găsească drumul înapoi spre casă, la mama lui, împreună cu tânăra rebelă marţiană, numită Ki (Elisabeth Harnois).

O producţie a echipei ce se află în spatele „Monster House” si „The Polar Express”, „Mămici pentru Marte” prezintă misiunea lui Milo – trebuie să-si salveze mama. Această aventură fantastică în Disney Digital 3D™ si IMAX® 3D include felurite aventuri – călătorii cu naveta spaţială, descoperirea unei planete extraordinare şi surprinderea marţienilor şi a protectorului lor (Mindy Sterling).

.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  9 comentarii
  1. Maieri | 2015-07-21

   Merita vizionat! Eu am inceput sa plang,mi-am deschis ochii,am observat ca mamele ne iubesc si ca fac tot posibilul sa ne faca pe plac. IUBESTE-TI MAMA,ALTA NU VEI MAI AVEA!
   ;(

  2. Alexia M. A. | 2014-08-06

   nu prea realist

   😕

  3. Lorena | 2014-07-17

   Foarte tare! Am 20 de ani si m-am uitat cu placere, este captivant. Nu doar copiii se pot uita la asta. Vizionare placuta!

  4. teh | 2013-09-15

   Un film exceptional! e de vazut fie ca esti adult, copil sau impreuna cu intreaga familie, indiferent de varsta! 😉 :fhd: :fhd: :fhd:

  5. més fresc | 2013-06-11

   pel · lícula agradable per a totes les edats recomano Grau 10 … Romania és el lloc més fresc conté tineto així successivament amb ella

  6. daragos | 2013-04-03

   foorte frumos filmul.ne si invata cum sa ne purtam cu mmele.cat de mult ne iubesc ele pe noi si cat de mult au grija de noi.noi trebuie sa ne respectam mamele pentru munca lor si sa le oferim fericire.
   🙂

  7. INMPOSSIBLE | 2012-11-24

   E tare animatia 😉

  8. Danutz | 2012-10-18

   foarte frumos (100000000000000) de ori *nota 10++++ :0

  9. manele | 2012-07-25

   e foarte tare,pacat ca no sa mai fie si o alta parte

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Gi-eok-ui bam - ( 2017 )
  The Man with the Magic Box ( 2017 )
  Good Time ( 2017 ) - Good Time: Pe bune, o să-ţi placă

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net