Martha Marcy May Marlene (2011) – filme online

Martha Marcy May Marlene (2011) – filme online

Vezi trailer
6.9
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI

Martha Marcy May Marlene (2011) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ, THRILLER
6.9
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

21 comentarii

Trimite filmul

Elizabeth Olsen este Martha, o tânără care fuge de acasă şi ajunge în sânul unei noi familii, atipice. Un bărbat alfa, mentorul grupului, îi ghidează pe membrii acestuia, fete şi băieţi, într-o direcţie din care nu va mai exista scăpare. Tinerii fură şi ucid, iar botezul fetelor în grup înseamnă câte un viol. Martha dovedeşte lipsa unui sistem al valorilor sau poate e pur şi simplu incapacitatea ei de a se împotrivi. La un moment dat reuşeşte, totuşi, să se desprindă de acest grup care are toate caracteristicile unei secte. Bântuită de amintiri dureroase, Martha încearcă să depăşească această etapă neagră din trecutul ei şi să se reintegreze în familie, după ce scapă din sânul fatidic al sectei. Filmul este făcut după un caz real.

.

Anul lansarii: 2011
Regizor: Sean Durkin
Distributie:

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

21 comentarii
 1. credema | 2013-03-26

  in general nu comentez,credema majoritatea comentariilor sunt eronate.Nu iti pierde timpul ca mine la acest film,imi pare rau ca l-am vazut ,nu fa la fel

 2. Policalificatul | 2013-03-25

  Cand nu intelegi ceva care este foarte ermetic, tendinta este de a spune ca a fost extraordinar. De ce ? Pentru a nu fi considerat prost.
  In acest film un grup de inadaptati social, si-au pierdut valorile sociale devenind un pericol pentru societate. Intotdeauna astfel de grupari sunt conduse de un guru sau de un pastor. Instinctul gregar ne spune ca este o necesitate sa apartinem de un grup. Cand aceasta necesitate se asociaza si cu o orientare religioasa, consecintele sunt dramatice. De aceea cred ca pana la un anumit nivel de cultura biblia, coranul sau alta forma de referentiere sunt o necesitate. Peste un anumit nivel evolutiv religia devine un balast social. Finalul filmului cautati-l in alta parte. Adminul este si el om.

 3. COm | 2013-03-16

  Cam greu cu finalul dar daca esti atent la detalii il poti deslusi usor!

 4. maryous85 | 2012-08-12

  dupa comentarile care le-am vazut nu are rost sa ma uit la el

 5. ramniceanu | 2012-08-01

  Porneşte interesant, dar este cladit pe o confuzie ideologica totala: moartea trupeasca un eveniment major, o fericire…
  Legea fundamentala a viului este iubirea, doar ea poate duce la inţelegerea existentei. Nu asteptati de la americani filme profunde, (nu este nici macar intelectualist), sunt prea intepeniti in materialism, psihologicul esueaza, ca si aici, in confuzie. Nici macar violurile n-au fost credibile! Concluzia: căutaţi nordici şi slavi!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Killing Eve (2018) - Obsesia Evei - Serial TV
The NeverEnding Story (1984) - Poveste fără sfârșit
Blindness (2008) - Alb orbitor

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!