Vizioneaza filme online

Maryland – Disorder (2015) – filme online

La întoarcerea din război, Vincent, victimă a tulburărilor de stres post-traumatic, trebuie să o păzească pe soția unui bogat om de afaceri libaneze, în locuința sa din «Maryland». În timp ce simte o ciudată atracție pentru femeia pe care trebuie să o protejeze, Vincent este acaparat de frică și de halucinații. În ciuda calmului care pare să domnească în «Maryland », el simte o amenințare exterioară…

IMDB : 6,2

Tags: , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

7 Responses to Maryland – Disorder (2015) – filme online

 1. Pritulescu a comentat: 25/04/2016 ora 17:57

  Un film enervant, cu actiuni inexplicabile. Cand presupun ca voi fi atacat dar nu cunosc adversarul si nici numarul celor care ma ataca, imi aleg un loc cat mai ascuns de unde sa observ din timp adversarul si unde sa ma pot apara, nu incep sa caut adversarul prin tufisuri. Cand suntem doi insi care trebuie sa aparam pe cineva impotriva unui inamic necunoscut, ii adun pe toti intr-o incapere care nu poate sa fie atacata decat dintr-o singura directie si impreuna cu partenerul caut sa o apar. In acest film nu se stie ce a facut partenerul sau in timpul atacului si pe unde a umblat.
  M-am saturat de atatea seriale si filme care nu au un final definit.

 2. Laur a comentat: 06/03/2016 ora 05:00

  mm de film :)).. am pierdut atata timp … Sa vad doar finalu :)) nota 6

 3. aluna a comentat: 14/02/2016 ora 02:14

  bun

 4. MARIANA BURZO a comentat: 10/02/2016 ora 15:15

  Mi-a placut mult . Un film psihologic bine regizat , “dacapo al fine”… Alice Winocour declara intr-un interviu ca , acest film a fost inspirat de lumea asta stapanita de frica si dezordine ; o lume care devine , din ce in ce mai incomprehensibila … A pus in acest film toate fricile care ne guverneaza , frica de intuneric ( dispare lumina la un moment dat in plina actiune…) , frica de furtuna ( ploua intens si fulgera) si toate fricile care ne stapanesc in viata cotidiana… Personajele sale , simt mai mult decat vorbesc…Vincent , un ex-soldat , se lupta pe doua planuri : cu el , pentru ca sufera de sindromul tulburarilor de stres post-traumatic si , pe de alta parte , cu dusmanii sotului Jessicai , un om de afaceri implicat in trafic de arme…Vincent este prins intre atractia fata de frumoasa Jessica si tulburarile sale paranoide … Filmul , m-a acaparat total. Merita vizionat , va asigur !

 5. myrek a comentat: 10/02/2016 ora 01:23

  Destul de simplu…Dar, mai ales, neconvingător…

 6. Rodica a comentat: 09/02/2016 ora 18:08

  Filmul e foarte bun! M-a enervat prostia cuiva din film.

 7. felixvet a comentat: 09/02/2016 ora 17:05

  anost!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *