May 18 (2007) – online gratis

May 18 (2007) – online gratis

Vezi trailer
7.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

May 18 (2007) – online gratis

GEN FILM: DRAMĂ
7.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Filmul este bazat pe masacrul de la Gwangju, din 18 Mai. Acesta a avut loc când preşedintele Chun Doo-Hwan a încercat să elimine orice rebeli folosind forţa militară.
Min Woo duce o viaţă relativ liniştită, cu fratele său mai mic Jin Woo – până în ziua în care soldaţii actioneaza împotriva cetăţenilor. Cetăţenii formeaza un scut pentru a-i proteja pe cei dragi, iar Min-Woo se află în mijlocul a toate acestea.

.

Trimite filmul

Partea 1
Partea 2
Partea 3
Partea 4

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Gi-eok-ui bam - ( 2017 )
    The Man with the Magic Box ( 2017 )
    Good Time ( 2017 ) - Good Time: Pe bune, o să-ţi placă

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net