Medium Sezonul 6 Episod 12 – fara subtitrare

Medium Sezonul 6 Episod 12 – fara subtitrare

Vezi trailer
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI

Medium Sezonul 6 Episod 12 – fara subtitrare

NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

1 comentariu

Seria este bazata pe experientele mediumului Allison Dubois, care pretindea ca a lucrat cu autoritatile de pe intreg teritoriul tarii, ajutand la rezolvarea cazurilor de criminalistica. Allison Dubois este o femeie puternica, o devotata sotie si mama a trei fetite. Ea lucreaza part-time la pocuratura din Phoenix, unde folosindu-si abilitatile psihice, ajuta la rezolvarea cazurilor violente, care pun autoritatile de multe ori in incurcatura si pe seful ei Devalos. Visele ei de multe ori ii ofera indicii privind locul unde se afla personele disparute, alteori, atingand pe cineva, ii descopera adevaratele intentii, dincolo de ce arata la exterior.

Allison incearca sa faca fata slujbei stresante ,si totodata sa fie o sotie si o mama buna. Joe este sotul ei, care este extraordinar de intelegator si incearca sa o sprijine in ceea ce face; Ariel si Bridget sunt fetele cele mari, care se pare ca mostenesc harul mamei lor sub diferite forme.

Trimite filmul

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House (2017) - filme online
    Conor McGregor: Notorious (2017) - filme online
    Ice Age: Collision Course - Epoca de gheaţă: Ploaie de meteoriţi (2016) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net