Meet Monica Velour (2010) – filme online

Meet Monica Velour (2010) – filme online

Vezi trailer
5.8
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI

Meet Monica Velour (2010) – filme online

GEN FILM: COMEDIE, DRAMĂ, ROMANTIC
5.8
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Tobe, un adolescent diferit de ceilalti, vede in Monica Velour feminitatea absoluta. Monica e o actrita de filme erotice a carei popularitate era la apogeu in anii 1980. In ziua in care Tobe afla ca Monica Velour e capul de afis al unui spectacol de striptease dintr-un club aflat intr-un capat uitat de lume, se pune pe drum, in speranta de a o intalni. Tobe stie totul despre fosta vedeta, adica tot ce putea afla din filme si de pe internet, iar Monica, poate din cauza ca vede in Tobe ultima persoana care o mai respecta si admira, leaga cu adolescentul o prietenie deosebita.

.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  3 comentarii
  1. BORA | 2014-06-28

   lejer, relaxant, hilar… de duminica

  2. by_ingerash | 2013-08-28

   Cred ca alt tip mai retard ca asta nu gaseau…..filmul spre final a fost ceva mai deosebit in rest a fost horror curat cu dantura lui TOBY =))=)))

  3. tanga | 2013-04-16

   tare faza cu pregatirea pentru filmare; tipu in chiloti tanga este de invidiat!

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016)
  Operator (2016)
  Suburbicon (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net