Megamind (2010) – filme online gratis

Megamind (2010) – filme online gratis

Vezi trailer
7.3
NOTA IMDB
4.0
NOTA USERI
7.3
NOTA IMDB
4.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

Sinopsis filmehd

Megamind (Will Ferrell) este cel mai inteligent super-infractor al lumii, dar totusi cel mai ratat. De-a lungul timpului, el a incercat prin toate mijloacele posibile sa cucereasca Metro City, insa cu fiecare incercare a avut un colosal esec datorita lui Metro Man (Brad Pitt), super eroul orasului. Pana la urma Megamind izbuteste invinga prin una din capcanele sale diabolice, insa brusc soarta orasului Metro este amenintata cand o noua entitate, Titan (Jonah Hill) isi face aparitia aducand haos si distrugere. Acum toata lumea se intreaba, va putea oare ”cea mai mare minte” a lumii sa salvezesi de aceasta data situatia?

Sinopsis cinemagia

Studiourile care v-au fermecat cu “Shrek,” “Madagascar” şi “Kung Fu Panda” aduc în 2010 „Megamind”. Megamind e cel mai inteligent erou negativ pe care l-a cunoscut vreodată lumea. Şi cel mai păgubos. De-a lungul anilor a încercat să cucerească Metro City în toate felurile posibile. De fiecare dată a dat greş în mare stil din cauza lui Metro Man, un supererou cu mantie şi tot tacâmul, invincibil până în ziua în care Megamind chiar reuşeşte să-l învingă. Dintr-odată, Megamind se trezeşte că nu mai are niciun scop în viaţă. A devenit un erou negativ fără un rival. Îşi dă seama că cel mai rău lucru care i se putea întâmpla a fost să-şi atingă ambiţia de-o viaţă. Aşa că se hotărăşte să creeze un oponent, un nou supererou numit „Titan”. Acesta va fi mai mare, mai bun şi mai puternic decât a fost vreodată Metro Man. Titan, în schimb, se prinde repede că e mult mai distractiv să fie erou negativ decât băiat cumsecade. Aşa că acum Titan nu îşi pune în gând doar să stăpânească lume, ci vrea, pur şi simplu, să o distrugă. Cel mai deştept om din lume poate, oare, să ia şi el o decizie înţeleaptă, măcar o dată în viaţa lui? Diabolicul geniu va  cădea în capcana pe care şi-a întins-o singur şi va deveni erou fără voie în propria sa poveste

O satira la adresa filmelor cu supereroi, Megamind spune povestea unui personaj malefic care il omoara din greseala pe Metro Man, inamicul lui de moarte. Multumit initial de postul de conducator al lumii, Megamind se deprima dupa ce realizeaza ca viata fara un adversar de temut cu care sa se dueleze pe viata si pe moarte, nu are nici un farmec. Solutia lui Megamind este Titan, rezultatul unui experiment care da gres. Noul “rival” nu vrea sa fie deloc personaj pozitiv. El vrea sa ii ia locul lui megamind. Tocmai de aceea, Megamind ajunge sa fie salvatorul omenirii in fata acestei amenintari neprevazute.

FilmeHD – filme online gratis, va doreste vizionare placuta!

.

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  6 comentarii
  1. cacamucacaca | 2013-08-05

   Filmul este foarte tare, iar vocea lui Megamind e alui Pavel Bartos

  2. alin | 2013-07-09

   :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd:

  3. eu | 2013-04-09

   fain filmul. :fhd: vocea lui Megamind e vocea lui Pavel Partoș 🙂 😉

  4. Olec | 2013-03-24

   E chiar reusit desenul , e super…!!! 😛

  5. oops | 2013-03-24

   :fhd: 😀 ❗

  6. ruxandra | 2012-12-28

   mam uitat inpreuna cu fratele meu si chiar ne-a placut amandurura filmul
   😆 😆 😆 😆 💡

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Outsider ( 2018 )
  The Layover ( 2017 )
  A martfüi rém (2016) - Strangulat

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net