Vizioneaza filme online

Megamind (2010) – filme online gratis

Sinopsis filmehd

Megamind (Will Ferrell) este cel mai inteligent super-infractor al lumii, dar totusi cel mai ratat. De-a lungul timpului, el a incercat prin toate mijloacele posibile sa cucereasca Metro City, insa cu fiecare incercare a avut un colosal esec datorita lui Metro Man (Brad Pitt), super eroul orasului. Pana la urma Megamind izbuteste invinga prin una din capcanele sale diabolice, insa brusc soarta orasului Metro este amenintata cand o noua entitate, Titan (Jonah Hill) isi face aparitia aducand haos si distrugere. Acum toata lumea se intreaba, va putea oare ”cea mai mare minte” a lumii sa salvezesi de aceasta data situatia?

Sinopsis cinemagia

Studiourile care v-au fermecat cu “Shrek,” “Madagascar” şi “Kung Fu Panda” aduc în 2010 „Megamind”. Megamind e cel mai inteligent erou negativ pe care l-a cunoscut vreodată lumea. Şi cel mai păgubos. De-a lungul anilor a încercat să cucerească Metro City în toate felurile posibile. De fiecare dată a dat greş în mare stil din cauza lui Metro Man, un supererou cu mantie şi tot tacâmul, invincibil până în ziua în care Megamind chiar reuşeşte să-l învingă. Dintr-odată, Megamind se trezeşte că nu mai are niciun scop în viaţă. A devenit un erou negativ fără un rival. Îşi dă seama că cel mai rău lucru care i se putea întâmpla a fost să-şi atingă ambiţia de-o viaţă. Aşa că se hotărăşte să creeze un oponent, un nou supererou numit „Titan”. Acesta va fi mai mare, mai bun şi mai puternic decât a fost vreodată Metro Man. Titan, în schimb, se prinde repede că e mult mai distractiv să fie erou negativ decât băiat cumsecade. Aşa că acum Titan nu îşi pune în gând doar să stăpânească lume, ci vrea, pur şi simplu, să o distrugă. Cel mai deştept om din lume poate, oare, să ia şi el o decizie înţeleaptă, măcar o dată în viaţa lui? Diabolicul geniu va  cădea în capcana pe care şi-a întins-o singur şi va deveni erou fără voie în propria sa poveste

O satira la adresa filmelor cu supereroi, Megamind spune povestea unui personaj malefic care il omoara din greseala pe Metro Man, inamicul lui de moarte. Multumit initial de postul de conducator al lumii, Megamind se deprima dupa ce realizeaza ca viata fara un adversar de temut cu care sa se dueleze pe viata si pe moarte, nu are nici un farmec. Solutia lui Megamind este Titan, rezultatul unui experiment care da gres. Noul “rival” nu vrea sa fie deloc personaj pozitiv. El vrea sa ii ia locul lui megamind. Tocmai de aceea, Megamind ajunge sa fie salvatorul omenirii in fata acestei amenintari neprevazute.

FilmeHD – filme online gratis, va doreste vizionare placuta!

Asteptam parerile voastre despre acest film online gratis subtitrat in limba romana prin intermediul campului de comentarii de sub playerul filmului si nu uitati sa va inscrieti la adresa de email in campul special din partea dreapta a site-ului pentru a primi ultimile noutati in materie de filme online gratis pe filmehd.net.

Tags: , , , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

6 Responses to Megamind (2010) – filme online gratis

 1. cacamucacaca a comentat: 05/08/2013 ora 10:34

  Filmul este foarte tare, iar vocea lui Megamind e alui Pavel Bartos

 2. alin a comentat: 09/07/2013 ora 23:49

  :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd:

 3. eu a comentat: 09/04/2013 ora 17:50

  fain filmul. :fhd: vocea lui Megamind e vocea lui Pavel Partoș 🙂 😉

 4. Olec a comentat: 24/03/2013 ora 17:24

  E chiar reusit desenul , e super…!!! 😛

 5. oops a comentat: 24/03/2013 ora 16:25

  :fhd: 😀 ❗

 6. ruxandra a comentat: 28/12/2012 ora 15:09

  mam uitat inpreuna cu fratele meu si chiar ne-a placut amandurura filmul
  😆 😆 😆 😆 💡

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *