Men at Work – Gunoierii (1990) – filme online

Men at Work – Gunoierii (1990) – filme online

Vezi trailer
5.9
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI

Men at Work – Gunoierii (1990) – filme online

5.9
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

1 comentariu

Carl şi Jones sunt doi tineri plăcuţi la înfăţişare dar lipsiţi de ambiţie, care lucrează ca gunoieri.
Carl are o îndeletnicire extrem de “interesantă”: cu ajutorul unui telescop la care ţine foarte mult, el obişnuieşte să urmărească vecinii. Într-o seară, pe când îşi făcea “tabietul”, Carl este martorul unei dispute aprinse între una din vecinele sale şi un bărbat. Cearta dintre cei doi culminează cu uciderea bărbatului.
Carl şi Jones se trezesc fără să vrea martori ai odioasei crime şi, de parcă nu ar fi fost destul, ei surprind doi bărbaţi solizi cărând cadavrul cu intenţia clară de a scăpa de el.
Toate bune şi frumoase, a doua zi băieţii se simt ceva mai liniştiţi şi poate că ar fi uitat evenimentele la care au fost martori dacă…. nu ar fi descoperit cadavrul în una din pubelele aflate pe traseul de curăţenia căreia erau responsabili.
Speriaţi, cei doi ascund cadavrul, temându-se că ar deveni suspecţi de crimă, dacă ar sesiza poliţia.
Încercând să rezolve pe cont propriu cazul, Carl şi Jones o spionează pe femeie, se “împrietenesc” cu un veteran al războiului din Vietnam, răpesc un băiat care livrează pizza şi se implica în protejarea mediului înconjurător.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net