Metropia (2009) – filme online

Metropia (2009) – filme online

Vezi trailer
6.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
6.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

9 comentarii

Acţiunea din Metropia are loc într-o Europă în viitorul apropiat. Întreaga rezervă de petrol a lumii a fost epuizată iar societăţile s-au unit, creând o adevărată reţea subterană sub conducerea Europei. Roger vine din suburbia Stockholmului şi încearcă să evite această viaţă subterană.
Lui i se pare foarte bizară, neplăcută şi de multe ori aude voci ciudate în capul lui. Într-o bună zi, Roger afla că viaţa lui este controlată până la cel mai mic detaliu. În încercarea de a evada, el îi va cere ajutorul frumoasei Nina.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net