Michael Kohlhaas – Age of Uprising: The Legend of Michael Kohlhaas (2013) – filme online hd

Michael Kohlhaas – Age of Uprising: The Legend of Michael Kohlhaas (2013) – filme online hd

Vezi trailer
6.1
NOTA IMDB
5.5
NOTA USERI

Michael Kohlhaas – Age of Uprising: The Legend of Michael Kohlhaas (2013) – filme online hd

GEN FILM: DRAMĂ, ISTORIC
6.1
NOTA IMDB
5.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

18 comentarii

O nominalizare Cannes.

Michael Kohlhaas (Mads Mikkelsen) este un crescător și negustor de cai din lanțul muntos Cévennes din Franța secolului al XVI-lea. Duce o viață relativ liniștită împreună cu soția și fiica sa, într-o casă izolată. Dar lordul local îl tratează injust, îi confiscă doi dintre cei mai viguroși cai, iar când merge să-i revendice, unul dintre ajutoarele sale e atacat de doi câini și cei doi cai sunt găsiți neîngrijiți și înfometați. Michael Kohlhaas, mai târziu, caută dreptate la curtea regală, dar este respins nejustificabil. Aceste evenimente îl vor împinge pe protagonist la revoltă…

IMDB : 6,1

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

18 comentarii
 1. ira | 2016-12-27

  Film specific unei Europe fara directie si fara Dumnezeu. Iar asa zisul “pastor” nu-i decat un impostor care deverseaza niste idei personale nu ale lui Dumnezeu, Un Braveheart franco-nemtesc sec si fara vlaga. La fel de bine ar fi putut sa fie un documentar despre flora si urmbanistica secolului al XVI-lea.
  MK din acest film se straduie sa fie un individ principial dar actiunile sale egoiste il tradeaza. Nu poti sa afirmi ca ai principiii si sa accepti in “revolta” ta oameni care lupta impotriva unui sustem juridic alienat iar apoi sa-i trimiti la primbare cand problema TA, nu a lor, s-a rezolvat.
  Realitatea este ca Hans Kohlhase s-a comportat ca un pagan praduind si omorand oameni fara vina. In final a fost executat pe roata. Nimic romantic, nimic principial, doar nebunia unor secole intunecate.

 2. ronin | 2016-12-05

  Amorteala si lalaiala. Marele luptator Kohlaas nici nu scoate sabia. Parca,
  pe intuneric, se chinuie pe-acolo cu o arbaleta. Nu prea intelegi ce se
  intampla.Se mai duce si ca mielu’ la taiere. Film slab.

 3. zohan | 2016-11-29

  the man : ce treaba au rommi cu romania? intreabai pe italieni

 4. violeta | 2016-11-28

  Bun filmul!
  Ideea de baza pe care se tese actiunea, este, “cautarea dreptatii”.
  Exista,poate, cateva momente ,cand actiunea pare confuza(la fel ca si clarobscurul in care se desfasoara evenimentele),dar lucrurile devin tot mai clare(la fel si lumina zilei ).
  Mads Mikelsen,este un actor deosebit! Carismatic,emana multa forta interioara!
  Multumesc fhd!

 5. The Man | 2016-11-28

  Ce treabă are Kohlhaas cu… Franța?

 6. elena | 2016-11-27

  repostati va rog filmul?

 7. Alex | 2014-12-24

  Filmul a fost Ok dar prea realistic si nu mi-a placut cand se pupau sau cand se dezbracau erau char urati

 8. sorin | 2014-09-20

  m-a rupt filmu e tare

 9. SBA | 2014-06-09

  bai, deci m-ati inebunit cu comentariile astea…daca nu va place…pa! Se pare ca v-ati uitat la prea multe filme gen Avatar si tampenii dinalea unde nici nu mai joaca actorii, totul e virtual. E un film clasic, filmat clasic, realist, nu-i atat de spectaculs in efecte speciale (si nici nu trebuie pt ca e un film de epoca) dar scenariul e ok cat si Maads Miklessen, actorul principal. Da e film de Cannes, pt ca acolo nu se nominealizeaza filme cu Van Damme si tot felul de kkt-uri

 10. uscatu | 2014-06-09

  Slab. Nota 6.

 11. soneriu doru | 2014-05-08

  interesant ca viziune scenografică ,regia a filmat 50%seara și-n locuri întunecate;la cannes a ajuns fiindcă-i franco-german,nu prin calitatea lui.Este bun dacă-l vezi,dacă nu,nici o pierdere.

 12. Marius | 2014-04-07

  filmul este foarte bine realizat dar asta nu inseamna ca e si bun. personal il consider pierdere de timp. Cortine muzicale cu bazait de muste…….imagini socante prin grotesc ca poate doar asa prind greutate unele momente, regie inceata si teatrala…ar fi ok intr-un teatru dar in nici un caz intr-un cinematograf….sigur vor fi multi care sa se dea artisti si sa ma contrazica, opinia lor, sa fie sanatosi. Dupa mine nu merita timpul pierdut sa-l vizionezi. Ma si miram cum de, in ciuda distributiei nu am auzit de filmul asta..prezentat si la cannes….normal ca nu am auzit daca-i de kkt

 13. Wolf | 2014-03-26

  foarte bun , nota 10

 14. moshu49 | 2014-03-25

  :fhd:

 15. alia | 2014-03-25

  domnu Alin nu sunt ei de vina reteaua de net unde esti abonat,am avut si eu problema asta si am schimbat D.N.S server cu 8.8.8.8 si alternate sever cu 8.8.4.4 si acum merg foarte bine…sanatate!

 16. Alin | 2014-03-23

  Filme hd, am observat ca ati inceput sa puneti filmele numai pe anumite tipuri de server care nu pot stabili conexiunea cu toate genurile de pc-uri, asa ca filmele respective nu pot fi vazute (si sunt destule, in special cele noi pe care le-ati uploadat, dar sunt si din cele vechi). Va rog sa reveniti la modalitatea anterioara de afisare a filmelor. Multumesc!

 17. aur | 2014-03-23

  Cat cinism in povestea care sta la baza acestui film, care parca e scrisa de ideologii inchizitiei! Adica, ti se mai poate intampla sa gresesti, atunci cand vrei sa-ti rezolvi singur o nedreptate, dar uite, puterea si clerul erau gata sa te ajute, de ce n-ai spus(?), ca noi te ajutam. Dar pentru ca ai gresit fata de noi, ce sa-ti facem, trebuie sa platesti. Altfel spus, filmul e bine facut si merita atentie.

 18. dumitruradu | 2014-03-23

  interesant film de nota10….!
  😉

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

The Stolen (2017)
Relatos salvajes - Wild Tales (2014)
Tess (2016)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net

Filmehd pe email

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net


You have Successfully Subscribed!