Vizioneaza filme online

Midnight Cowboy – Cowboyul de la miezul nopții (1969) – filme online

3 premii şi 3 nominalizări Oscar, un premiu şi 5 nominalizări Globul de Aur, 6 premii şi o nominalizare BAFTA, un premiu şi o nominalizare Berlin.

Un gigolo naiv şi prietenul său bolnăvicios se luptă să supravieţuiască pe străzile din New York. Un “cowboy”, Joe Buck (Jon Voight), se mută din Texas în oraşul care nu doarme niciodată pentru a face avere vânzându-şi serviciile sexuale femeilor cu bani de pe Park Avenue. La scurt timp după sosirea sa, este manageriat de pungaşul vagabond Ratzo Rizzo (Dustin Hoffman), care se oferă să facă acest lucru pentru un comision de 20$. Încercând să-şi recupereze banii, Buck îl găseşte pe Rizzo, a cărui stare se deteriorează foarte repede şi, fiindu-i milă de acesta, se mută în camera lui Rizzo dintr-o clădire abandonată pentru a-l îngriji. Cei doi îşi păstrează speranţele, Rizzo manageriind în continuare “cariera” lui Joe.

IMDB : 7,9

Tags: , , , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

One Response to Midnight Cowboy – Cowboyul de la miezul nopții (1969) – filme online

  1. Monica a comentat: 12/07/2012 ora 01:50

    Multumim pt. difuzare! Clasic! Mi-a placut mult Jon Voight, interpretarea este de milioane, plus ca era tinerel si dragut 🙂 o si vedeam pe Angelina in el…seamana f. mult.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *