Mihai Viteazul (1970) – filme online gratis

Mihai Viteazul (1970) – filme online gratis

Vezi trailer
8.4
NOTA IMDB
7.6
NOTA USERI
8.4
NOTA IMDB
7.6
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

8 comentarii

Trimite filmul

“Probabil cea mai impresionantă producţie istorică din cinematografia românească”. Pelicula realizată în 1970 sub bagheta regizorală a lui Sergiu Nicolaescu a intrat după trei ani în circuitul internaţional unde a impresionat cinefili din diverse culturi. Mihai Viteazul are de toate – scene de luptă la scară grandioasă, intrigi politice, trădări mârşave, drame familiale şi, mai presus de toate, prestaţia unuia dintre cei mai mari actori români din toate timpurile. Amza Pellea este antologic în rolul marelui întemeietor al Primei Uniri din istoria României. Înzestrat cu o vocaţie cinematografică deosebită, el nu este un simplu interpret ci, în acest rol, mai mult ca în oricare altul, un creator de personaj, conferind viaţă, credibilitate, forţă şi individualitate eroului de excepţie care a marcat destinul istoric al ţării.

.

Distributie:

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

8 comentarii
 1. nicu nicusor | 2015-02-26

  MIHAI VITEAZUL-Cel mai Bun Film al lui Sergiu Nicolaescu….Iar Sergiu Nicolaescu, CEL MAI MARE REGIZOR, AL ROMANIEI, DIN TOATE TIMPURILE…!!! A Saptea Arta, din Romania, trebuie sa mai astepte mult pana la ”REINCARNAREA” LUI SERGIU NICOLAESCU…!!!

 2. Nea' Bibi | 2014-09-13

  Bai Vlase…. si spune’ne si noua, cand Sergiu Nicolaescu se…AUTO depasea pe el INSUSI, semnaliza sau nu? si cum era chesia aia ?cica Sergiu ”ia” invatat pe soldati….. data viitoare, inainte sa mai lasi un comment din asta care vrei sa ne atinga la corason, te rog tine si un Dex langa tine, ca probabil si matale erai cu soldatii la instructie cu lopata atunci cand colegii tai mergeau la orele de romana!

 3. ARCASUL | 2014-07-11

  Mihai Viteazul,cel mai mare comandant de osti al tuturor timpurilor,ucis miseleste la comanda idiotului de imparat al Austriei !

 4. daniel | 2014-05-17

  Filmul asta este pura istorie, actorii din el niste genii. Nu cred ca o sa mai vad vreodata un film romanesc asa de reusit. Pacat de sfarsitul personajului principal din film si pacat ca marea majoritate a actorilor din film nu mai sunt printre noi.

 5. Stefan | 2014-04-24

  O capodopera a cinematografiei noastre. In el gasesti razboi, dragoste, patriotism, actorii reprezentativi ai cinematografiei noastre si o regie de exceptie. Sa nu ne imbatam cu vise si amintiri si sa vedem in acest film un act de cultura nu altceva. Unei opere de arta nu i se dau note. Trebuie laudata la superlativ si sa nu i se schimbe semnificatia rolul pentru care a fost creeata.

 6. atena | 2013-04-18

  MIHAI VITEAZUL , o capodopera a cinematografiei romanesti din toate timpurile cu nimic mai prejos de marile filme americane de Oscar , de altfel a fost si nominalizat la Oscar . are tot ce ii trebuie unui film de exceptie , scenariu extraordinar , regizor stralucit si actori de cea mai grea categorie , excelenta, decoruri si costume minunate .trebuie sa mai spun ca acesta este filmul meu de suflet si nimic nu ma poate face sa imi schimb parerea .subiectul filmului marele domnitor MIHAI PATRASCU zis si VITEAZUL care si-a daruit tarii nu doar averea si fiul ci si viata sa ,a facut tot ce i-a stat in puteri sa cladeasca o tara libera si mandra , politicienii de astazi nu sunt demni nici macar sa ii rosteasca numele si cu asta am spus tot.

 7. Vlase | 2013-02-13

  Vemea cand Sergiu Nicolaescu se auto depasea pe el insusi si il distribuia pe Amza Pelea intrun rol magnific nu ma face decat sa ma simt mandru ca sunt roman. Si un alt merit pe care pot sa il atribui lui Segiu Nicolaescu este acela ca ia invatat istorie pura pe soldatii romani care faceau pe vremea aia instructie cu lopata pe la canale imreuna cu puscariasii. MERIT.

 8. Coco | 2013-02-02

  Bah doru se vede ca esti un bou.dute mah la furat.tara noastra este umila acuma din cauza gunoaielor care o fura .dar daca te interesezi si u umpic de tara noastra vei afla multe lucruri care te-ar putea face mandru de tara asta.in istorie am avut un cuvant de spus intotdeauna.suntem printre putinele popoare care nu au fost cucerite de romani cu toate ca ne minte toata lumea in legatura cu romanii.noi am atacat portile celui mai mare imperiu care a fost pe pamant adik roma daca nu stii.asa ca dute frate la sapat si nu mai vb u de istoria noastra ca doar vei fii injurat

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Cha-i-na-ta-un (2015)
The Place (2017) - Localul
Killing Eve (2018) - Obsesia Evei - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!