Vizioneaza filme online

Mixed Kebab (2012) – filme online

Bram face parte dintr-o familie de imigranți turci, stabiliți în Belgia, și e homosexual. Își petrece majoritatea timpului în bistro-ul Marinei, de al cărui fiu, Kevin, e atras. Cum tatăl lui Bram habar nu are de orientarea fiului său, îl trimite în Turcia pentru a o cunoaște pe Elif, verișoara sa, pe care trebuie să o ia de soție. Însă Elif are un iubit turc, iar acesta nu renunță ușor la ea. Profitând de faptul că Bram e însoțit de Kevin și că amândoi se cazează la hotelul în care el lucrează, îi fotografiază pe aceștia în ipostaze compromițătoare și îi arată pozele lui Elif, după care le trimite în Belgia familiei lui Bram.

Tags: , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

2 Responses to Mixed Kebab (2012) – filme online

  1. OSCAR a comentat: 07/02/2014 ora 14:14

    cum face Dumnezeu ca prin dorinta de a vrea sa faci rau sa ti se faca bine:) biruieste raul prin bine! un film despre cum este sa te nasti gay si sa nu poti schimba nimic chiar daca iti doresti acest lucru pt a salva aparentele in fata familiei si a societatii mai ales atunci cand te nasti in sanul unei familii de musulmani:) faina productia! insa finalul lasa de dorit! nota 8

  2. ems a comentat: 05/02/2014 ora 00:46

    Comedie buna. Imagini ok, subiectul actual, doar scenele gay sunt dizgratioase, pt mine cel putin. De vazut odata, la betie 😆 . Nu e de revazut.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *