Vizioneaza filme online

Modigliani (2004) – filme online hd

La începutul secolului XX Modigliani (Andy Garcia), un elev de-al lui Brâncuşi, trăieşte o poveste de dragoste cu Jeanne (Elsa Zylberstein) în oraşul îndrăgostiţilor, Paris. Legătura dintre cei doi rezultă într-un copil nelegitim, copil care este trimis să trăiască departe de oraş, la o mănăstire, ca să nu facă de rușine întreaga familie. Durerea tatălui este atât de mare încât acum caută tot felul de mijloace pentru a face rost de bani, pentru a-şi lua copilul înapoi spre a-l creşte. Cu ocazia competiţiei anuale de artă, Modigliani ajunge să se înscrie şi el în urma unei beţii crunte. Dar odată cu acesta se mai înscrie un alt mare pictor. Astfel, Picasso dă naştere unei rivalităţi dintre cei doi pictori, o competiţie care va stabili care este geniul creator.

IMDB : 7,4

Tags: , , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

3 Responses to Modigliani (2004) – filme online hd

 1. vlad a comentat: 31/05/2016 ora 18:40

  Pt. Chinezu’ African, actrița Elsa Zylbestein este evreică poloneză, cum era să apară în film că pictorul Modigliani (evreu și el), a fost ajutat? Ce, sunt proști să recunoască sau să se plece în fața altora care i-au hrănit și ajutat în viață? Ei nu știu să mulțumească. Film făcut la comandă și sponsorizat de știm noi cine!
  Numai bine!

 2. Chinezu' african a comentat: 30/05/2016 ora 12:12

  Este filmat integral in Romania, cu multi actori romani. Probabil i-ati recunoscut. Filmul nu este rau, are chiar multe parti bune. Am totusi senzatia ca nu este prea bine inchegat, simtindu-se lipsa unei coerente generale. Ca sa nu mai spun ca filmul nu pomeneste absolut nimic despre rolul sotilor polonezi Zborowski, care l-au sustinut timp de ani de zile pe Modigliani, care venea la ei la hotelul unde locuiau si picta un tablou pe zi. Aceasta era obligatia contractuala a pictorului fata de ei. Daca nu ar fi avut acest contract, Modigliani ar fi murit de foame, literalmente.

 3. cris a comentat: 30/05/2016 ora 11:55

  un film cu si despre artisti. recomand!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *