Vizioneaza filme online

Mona Lisa Smile – Zâmbet de Mona Lisa (2003) – filme online

O nominalizare Globul de Aur.

În filmul Mona Lisa Smile produs de Studiourile Revolution, Julia Roberts este primul nume din distribuţia de marcã a actriţelor tinere importante dintre care fac parte Kirsten Dunst, Julia Stiles, Maggie Gyllenhaal şi nou venită Ginnifer Goodwin, într-o poveste despre tinerele femei care se luptã sã se autodefineascã într-o lume care deja le-a definit.

Katherine Watson (Roberts) călătoreşte din California în campusul Colegiului Wellesley din Noua Anglie în toamna anului 1953 pentru a preda istoria artei. În perioada de dupã rãzboi, Katherine se aşteaptă ca studentele ei, cele mai bune şi cele mai inteligente din țarã, vor profita de oportunităţile care li se oferã. Totuşi, curând dupã sosirea ei, Katherine descoperã cã mediul prestigioasei instituţii este cufundat în obediențã. Conform profesoarei lor de etichetã şi elocuţiune, Nancy Abbey (Marcia Gay Harden), un inel de logodnã pe degetul unei tinere femei este considerat un premiu mai mare decât o educaţie completã.
Atunci când Katherine îşi încurajeazã studentele sã gândeascã independent, intrã în conflict cu facultatea şi cu studentele mai conservatoare, inclusiv cu una dintre studentele ei, aparţinând unei clase sociale înalte, Betty Warren (Dunst). Betty, recent cãsãtoritã, devine un adversar formidabil atunci când Katherine o convinge pe cea mai bunã prietenã a ei, Joan Brandwyn (Stiles) sã se înscrie la Şcoala de Drept de la Yale- chiar în momentul în care Joan aşteaptă o propunere de cãsãtorie din partea prietenului ei.

Tags: , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

3 Responses to Mona Lisa Smile – Zâmbet de Mona Lisa (2003) – filme online

  1. Stefy a comentat: 13/04/2014 ora 17:21

    Va ador, deci cat am cautat filmul asta ca sa-l revad!!! Superb!!!

  2. Giny a comentat: 09/04/2014 ora 23:37

    Oh…ador cand exista cineva care te incurajeaza sa fii tu insuti, sa eviti “turma”, sa-ti mentii cu tarie principiile. Frumos film cu un mesaj frumos. Nu mai zic ca sunt numai actrite de renume :X :X :X

  3. Cata a comentat: 09/04/2014 ora 14:31

    Un film extraordinar…Il recomand din inima in special Doamnelor si Domnisoarelor 🙂 🙂

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *