Moneyball – Moneyball: Arta de a învinge (2011) – filme online

Moneyball – Moneyball: Arta de a învinge (2011) – filme online

Vezi trailer
7.6
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI

Moneyball – Moneyball: Arta de a învinge (2011) – filme online

GEN FILM: BIOGRAFIC, DRAMĂ, SPORT
7.6
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

6 nominalizări Oscar, 4 nominalizări Globul de Aur.

Filmul este inspirat dintr-o poveste adevarată – aceea a fostului jucător de baseball Billy Beane (interpretat de Brad Pitt) – care, nereuşind să fie cel mai bun pe teren conform propriei ştachete, renunţă şi devine manager al echipei Oakland Athletics. Însă în campionatul din 2002, Billy se confruntă cu o situaţie foarte problematică: cei mai buni jucători părăsesc echipa, atraşi de salariile oferite de marile cluburi. Jucătorii care rămân sunt nevoiţi să se mulţumească cu o treime din salariu.
Dar Billy este ambiţios şi hotărât să câştige campionatul. Pentru a-şi completa echipa, el apelează la Peter Brand (interpretat de Jonah Hill), un tânăr economist isteţ, educat la Yale. Împreună, ei aplică o metodă total neconvenţională în lumea baseball-ului: formarea unei echipe cu ajutorul statisticii şi a calculatorului. Astfel, ei descoperă jucători extrem de talentaţi, dar care fuseseră ignoraţi sau respinşi de alte cluburi pe motiv că nu mai sunt foarte tineri, că au un caracter dificil sau că au fost accidentaţi pe teren. Demersurile lui Billy şi Peter contrariază şi irită pe toată lumea – începând cu “vechea gardă” a baseball-ului şi terminând cu mass-media şi fanii echipei. Însă, în cele din urmă, experimentul va fi încununat de succes şi va revoluţiona acest sport.

Columbia Pictures prezintă Moneyball / Arta de a învinge, o producţie Scott Rudin / Michael De Luca / Rachael Horovitz, în regia lui Bennett Miller. Scenariul este realizat de Steven Zaillian şi Aaron Sorkin, după romanul lui Michael Lewis. Producătorii filmului sunt Michael De Luca, Rachael Horovitz şi Brad Pitt, iar producători executivi Scott Rudin, Andrew Karsch, Sidney Kimmel şi Mark Bakshi. Imaginea este semnată de Wally Pfister, scenografia de Jess Gonchor, iar montajul de Christopher Tellefsen. Costumele sunt create de Kasia Walicka Maimone, iar coloana sonoră este compusă de Mychael Danna.

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Outsider ( 2018 )
    The Layover ( 2017 )
    A martfüi rém (2016) - Strangulat

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net