Monkey Trouble – Un prieten deosebit (1994) – filme online

Monkey Trouble – Un prieten deosebit (1994) – filme online

Vezi trailer
5.3
NOTA IMDB
5.5
NOTA USERI

Monkey Trouble – Un prieten deosebit (1994) – filme online

5.3
NOTA IMDB
5.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

Trimite filmul

O fetiţă de 9 ani pe nume Eva îşi doreşte, că orice copil, un animal. Din nefericire, tatăl său vitreg este alergic la animale, iar mama nu crede că fiica ei e suficient de responsabilă. În plus, toată atenţia celor mari pare focalizată pe frăţiorul ei. Iată însă că, într-o zi, Eva se trezeşte în faţa uşii cu un ţigan, un anume Azro, care se interesează de o maimuţică, rasa Capucin. El şi amicii lui au nevoie de maimuţică pentru că Finster (aşa îl cheamă pe inteligentul animal) a fost special dresat pentru a fura bijuterii şi bani. Numai că, sătulă de un stăpân care-o tratează cu răutate, maimuţica a fugit. Eva o găseşte, se împrieteneşte cu ea şi o botează Dodger. Mai mult decât atât, părinţii par că o acceptă, dar năravurile căpătate încep să iasă la suprafaţă, în timp ce Azro, care nu-şi mai poate onora înţelegerea cu gangsterii, e mai decis că niciodată să-şi recapete maimuţica. Lucrurile iau o întorsătură neaşteptată, chiar dramatică.

Unii critici au afirmat că decizia scenariştilor Franco Amurri şi Stu Krieger, ca Azro să fie ţigan, a dus la interpretări neplăcute şi la folosirea stereotipurilor negative care ar trebui evitate. Telespectatorii vor avea ocazia să o vadă aici în rolul micuţei Eva pe actriţa Thora Birch, a cărei carieră continuă fulminant şi acum. Ea a putut fi văzută într-unul din rolurile principale ale filmului American Beauty.

Anul lansarii: 1994
Regizor: Franco Amurri

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

A Serious Man (2009) - Un tip serios
Innocente - Serial TV
Forever Strong (2008) - Mereu puternici

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!
1527041866