Vizioneaza filme online

Moy laskovyy i nezhnyy zver – Gingașa și tandra mea fiară (1978) – filme online

Pelicula Gingașa și tandra mea fiară,  ne prezintă povestea unui judecător de instrucție Serghei Kamîșev (Oleg Yankovskiy), venit într-o vizită de curtoazie într-un orășel de provincie, judecător care cade pradă farmecelor unei frumoase tinere Olga Skvorțova (Galina Belyaeva), fiica pădurarului, farmece cărora nu le-au rămas străini nici alți doi nobili din protipendada locală.
Dincolo de aparentul film de aventuri, este o poveste de dragoste considerată a fi cea mai frumoasă din cinematografia rusă.

IMDB : 7,5

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

3 Responses to Moy laskovyy i nezhnyy zver – Gingașa și tandra mea fiară (1978) – filme online

  1. xenia a comentat: 07/12/2016 ora 09:53

    e ok, nu cine stie ce scenariu sau poveste. Ceva comun in filmele rusesti, crima, bautura si muzica tiganeasca. Nu m-a impresionat

  2. marissa a comentat: 01/12/2016 ora 17:30

    E un film trist gen “Anna Karenina”

  3. PICIU a comentat: 01/12/2016 ora 16:37

    Film excelent cu o regie artistica formidabila ,pelicula de calitate exceptionala operatorul cu un ochi foarte atent la detalii!!O creatie deosebita cu actori foarte buni -doar sant angajatii studiourilor MOSFILM (celebru) si un scenariu tipic rusesc cu actiune mult inainte de revolutie pe timpul burgheziei. Pesajele superbe si muzica specifica poporului rus. Costumele de epoca !! Merita de vizionat!!! MALADET!!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *