Mr. & Mrs. Smith – Domnul şi doamna Smith (2005) – filme online

Mr. & Mrs. Smith – Domnul şi doamna Smith (2005) – filme online

Vezi trailer
6.5
NOTA IMDB
9.1
NOTA USERI

Mr. & Mrs. Smith – Domnul şi doamna Smith (2005) – filme online

GEN FILM: ACŢIUNE, COMEDIE, CRIMĂ
6.5
NOTA IMDB
9.1
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

John şi Jane Smith sunt un cuplu obişnuit, care trăieşte în suburbii şi are o căsnicie obişnuită, de suburbie, lipsită de viaţă.
Dar fiecare dintre ei ascunde ceva ce celălalt ar ucide ca să afle: domnul şi doamna Smith sunt, de fapt, nişte asasini plătiţi şi incredibil de eficienţi, care lucrează pentru organizaţii concurente.
Dl. şi dna. Smith descoperă o nouă sursă de incitare în căsnicia lor, când sunt angajaţi să se ucidă între ei… şi abia atunci începe distracţia adevărată.
Rezultatul este spectacolul suprem de acţiune, când dl şi dna Smith îşi pun la contribuţie formidabilele lor capacităţi şi îşi supun căsnicia testului suprem.

Brad Pitt şi Angelina Jolie joacă în DL şi DNA SMITH, un film de acţiune şi aventură foarte sexy, plin de acţiuni în stil globe-trotter, efecte speciale de înaltă clasă şi cascadorii incredibile. De asemenea, filmul este o comedie cu personaje extraordinare, neobişnuite, dar care au câteva probleme obişnuite.

IMDB : 6,5

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net