Vizioneaza filme online

Mulholland Drive – Calea Misterelor (2001) – filme online

Tânăra Betty Elms soseşte la Hollywood, aspirând să devină actriţă. Dar, în oraşul Visurilor, calea către celebritate este un straniu labirint. Atunci când este aleasă de un tânăr regizor aflat în conflict cu producătorii săi să joace într-un film, Betty îi este dată să descopere fata tenebroasă a lumii cinematografice, în care moartea dă târcoale.

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (2)
 • Plictisitor (1)
 • Mediu (1)
 • Bun (0)
 • WOW (0)
 • Capodopera (0)
Tags: , , , , , ,


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

10 Responses to Mulholland Drive – Calea Misterelor (2001) – filme online

 1. dragos a comentat: 17/09/2013 ora 23:45

  Da , filmul asta a fost mult prea subtil pentru mine…

 2. larri a comentat: 16/08/2013 ora 00:39

  pana la jumatatea filmului as zice ca e ok, dar dupa aceea, nu mai intelegi nimic…imi plac filmele gen mister dar asta e un film prost…

 3. Daniel a comentat: 13/08/2013 ora 16:21

  Pentru Manuela: click dreapta pe fereastra unde rulează filmul, alegi “settings”, iar in fereastra care se deschide da click pe “display” (este prima iconiță din stanga jos). Aici trebuie sa bifezi “enable hardware acceleration”. Apesi “close” si… gata! Vizionare placuta!

 4. manuela a comentat: 13/08/2013 ora 11:57

  Este excelent filmul!! Magic, straniu, distributie buna, este deosebit, destul de profund si interesant, se vede ca e facut de David Lynch care are intotdeauna filme foarte speciale, care intrepatrund Magia cu Viata. Si asa si este: peste tot in jurul nostru e Magie (nu numai alba dar si neagra sau mai ales neagra) mai ales cand traim intens, asa ca personajul de aici. Ea este de altfel si labila psihic, echilibrul psihic si sufeltesc ii sunt distruse de simtiri. Iar Raul este in jurul ei, asteptand ocazia sa se manifeste. Tensionat desi nu foarte puternic,filmul incearca sa imite putin “Angel Heart”, ramanand totusi departe de acea “capodopera” a genului.

 5. Nume (obligatoriu) a comentat: 04/08/2013 ora 08:02

  Un film cu adevarat fara logica , imi plac filmele ciudate , misterioase , dar asta-i efectiv fara sens. De la 1 la 10 , votez 5, ( Astazi vreau sa fiu buna )

 6. manuela a comentat: 03/08/2013 ora 13:31

  Eu nu mai reusesc sa vad full screen, de doua zile. Stie cineva, va rog frumos, ce ar trebui sa fac sa pot folosi din nou aceasta optiune?

  Am restartat computerul, am inchis si redeschis site-ul, am schimbat computerul, am schimbat filmul, am schimbat categoria, am downloadat ce zice aici ca trebuie- adica flash player-ul -care de fapt e altceva – ca sa pot vedea full screen- nimic nu functioneaza- nu mai pot vedea full screen.

  Va rog sa ma ajutati, sunt tare suparata ca nu se mai poate vedea mare, nu il mai pot lega la TV ca nu are sens sa vezi un ecran mititel. Deci….AJUTOR !!!!!!!!!

  Multumesc mult

 7. lu a comentat: 26/07/2013 ora 14:21

  da, lina, am inteles “ciudat” dar cum poti sa numesti asta “film”?, cum draq au acceptat Laura harring si naomi watts sa joace in porcaria asta fara nici o logica, parca rgizorul a cules cele mai proaste scene din toate filmle si le-a pus aici! nu prea las commenturi la filme pentru ca nu sunt eu in masura sa fac acest lucru dar de data asta nu m-am putut abtine! mi-am consumat 1gb din traficul de pe stic pentru o porcarie! As cum poti spune “frumos”, ganditi-va ca altii isi pierd 2 ore din viata pentru ca urmeaza recomandarea unuia ca tine! ia auzi… “As”, nici macar “Ass”.

 8. mirela a comentat: 21/06/2013 ora 12:48

  nasol sfarsituuuuuuuuuuuuuuuu 😉

 9. As a comentat: 14/06/2013 ora 21:33

  frumos

 10. Lina a comentat: 14/06/2013 ora 16:44

  David Lynch intotdeauna a facut filme mai ciudate. Pacat de actori precum Naomi Watts. Este extrem de plictisitor, 36 de minute am rezistat!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *