Munich – München (2005) – filme online

Munich – München (2005) – filme online

Vezi trailer
7.6
NOTA IMDB
9.3
NOTA USERI
7.6
NOTA IMDB
9.3
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

10 comentarii

Trimite filmul

5 nominalizări Oscar, 2 nominalizări Globul de Aur.

În septembrie 1972 un act terorist fără precedent se petrece în direct, în faţa a 900 milioane de telespectatori din întreaga lume, şi astfel se lansează o lume nouă de violențe.
Era cea de-a doua săptămână a Jocurilor Olimpice de Vară, în München, Germania de Vest, jocurile ce fuseseră denumite “Olimpiada Păcii şi Veseliei”. Jocurile avuseseră un start în forţă cu înotătorul Mark Spitz şi gimnasta Olga Korbut care încântau publicul. Deodată, fără nici un avertisment, un grup extremist palestinian cunoscut sub numele de Septembrie Negru a invadat Satul Olimpic, omorând doi membri ai echipei olimpice israeliene şi au capturat nouă atleţi luându-i ostateci. Tensiunea creată şi tragicul masacrul a fost imediat transmis pe toate posturile de televiziune în întrega lume, transmisiune ce s-a încheiat 21 de ore mai târziu când crainicul Jim McKay a rostit grav, ‘S-au dus toti’. Secretul acestei terori văzute în întreaga lume, cercetată mai apoi, a rămas total necunoscut.

Acum, regizorul Steven Spielberg aduce Munchen, un thriller cutremurător bazat pe evenimentele din Munchen 1972. În centrul povestirii se afla tânărul ofiţer israelian, patriot şi inteligent, Avner (Eric Bana). Încă plângând masacrul din Munchen şi înfuriat de sălbăticia lui, Avner se apropie de ofiţerul israelit din Mossad pe nume Ephraim (Geoffrey Rush), care se prezintă ca având o misiune fără precedent în istoria Israelului. Acesta îi cere lui Avner să-şi părăsească soţia însărcinată, să-şi schimbe identitatea şi să plece în misiune sub acoperire pentru a-i prinde şi omori pe cei 11 bărbaţi acuzaţi de Serviciile secrete israeliene că au produs masacrul din Munchen.

În ciuda tinereţii şi a lipsei de experință, Avner a devenit curând leaderul unei echipe de patru recruţi diferiţi, dar foarte bine istruiți: sud-africanul Steve (Daniel Craig); germanul Jew Hâns (Hanns Zischler); belgianul Robert (Mathieu Kassovitz) şi liniştitul, şi calculatul Carl (Ciaran Hinds).
Din Geneva la Frankfurt, Roma, Paris, Londra şi Beirut, Avner şi echipa lui au făcut ocolul globului sub incidenţa unui mare secret, tăind numele unor bărbaţi de pe o listă ţinuta strict secretă şi executând asasinate complicate, unul după altul. Acţionând în afara legilor internaţionale, fără casă sau familie, singura lor conexiune cu umanitatea erau ei înşişi între ei. Cu toate acestea, începe o luptă interioară de argumentare a unor întrebări ce încep să şi le pună singuri şi de care nu reuşesc să scape: „Pe cine omorâm noi, de fapt? Se justifică aceste asasinate? Vor opri ele terorismul?”.
Aflaţi între dorinţa de a face dreptate şi între propriile îndoieli ce apar şi cresc din ce în ce mai mult, misiunea începe să le creeze remuşcări lui Avner şi echipei lui. Astfel, devine destul de clar: cu cât mai mult rămân în această vânătoare, cu atât mai mult ei se afla în pericolul de a deveni vânatul.

Rating:
IC-14 INTERZIS COPIILOR SUB 14 ANI

IMDB : 7,6

Anul lansarii: 2005
Distributie:

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

10 comentarii
 1. Rona | 2016-09-11

  Sigur, filmul e bun, dar de o mie de ori mai bun este, pe aceeasi tema, Sword of Gideon. Actori carismatici, coloana sonora superba … Puneti, dragilor, si Gideon aici, ca site-ul este foarte bun, pacat sa lipseasca acest film.

 2. covaci | 2016-05-03

  Bunisor film,nota 8 !

 3. ionel cimpoeru | 2016-04-10

  super film .

 4. doina | 2016-04-08

  Multumesc HD pt. asa un film super!!!!!!

 5. Dana I. | 2016-04-07

  Dacă se poate să mai actualizați acest film, mulțumesc.

 6. john | 2015-05-26

  ar fi extraordinar sa mai aduceti filmul asta pe site!

 7. andrei | 2014-08-22

  bun.probabil accesata toata arhiva de automobile referitoare la data actiunii.actorii buni,actiunea asemeni.un film care poate fi vizionat probabil si in 2050…………istoria probabil nu o sa fie schimbata,lupta sigur aceiasi….inamicii asemeni. MERCI FILME HD

 8. soarece | 2014-04-24

  putin cam trist dar facut bine

 9. Remington | 2014-04-24

  Un film foarte bine realizat, la fel ca toate filmele lui Spielberg. Insa, dupa parerea mea, daca ideea a fost sa-i faca pe evrei simpatici, n-a reusit. Replici de genul „Imi pasa doar de sangele evreiesc!”, spusa de personajul interpretat de Daniel Craig, sau scena asasinarii spioanei olandeze, sunt de natura sa trezeasca niste sentimente …, nu tocmai filosemite, ca sa zic asa :). Daca mesajul a fost „nu te pune cu evreii”, l-a transmis cu succes.

 10. Manuel | 2014-04-22

  Un film foarte bun care ne da de gandit in ce vremuri traim si daca suntem sau nu de partea corecta, daca exista asa ceva si cand se va termina aceasta lupta …

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

A Serious Man (2009) - Un tip serios
Innocente - Serial TV
Forever Strong (2008) - Mereu puternici

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!