Vizioneaza filme online
Alege o categorie de filme online gratis: FILME VECHI, FAMILIE, FANTEZIE

Music and Lyrics – Muzica şi versurile (2007) – filme online

Alex Fletcher (HUGH GRANT) este un star de muzică pop din anii ’80 ratat care a ajuns să cânte la târguri regionale şi parcuri de distracţii. Talentatul şi carismaticul muzician primeşte o nouă şansă când diva pop a momentului, Cora Corman, îl invită să scrie şi să înregistreze un duet împreună cu ea, dar există o problemă – Alex nu a mai compus un cântec de ani de zile, nu a scris niciodată versuri… şi trebuie să compună un hit în câteva zile. Atunci îşi face apariţia Sophie Fisher (DREW BARRYMORE), cunoştinţă cam ciudată a lui Alex, care are grijă de plantele acestuia, şi al cărei talent pentru vorbe îl atrage pe cântăreţ. Aflată în perioada de recuperare după o relaţie dezastruoasă cu faimosul romancier Sloan Cates (CAMPBELL SCOTT), Sophie ezită iniţial să colaboreze cu oricine altcineva, mai ales cu un om care manifestă o fobie faţă de responsabilitate cum este Alex. Pe măsură ce relaţia lor se încinge în fata pianului şi sub el, Alex şi Sophie vor trebui să îşi înfrunte temerile – şi muzica – dacă vor să găsească dragostea şi succesul pe care amândoi îl merită.
În film mai joacă Brad Garett în rolul managerului credincios al lui Alex, Chris Riley şi Kristen Johnston în rolul surorii lui Sophie, Rhonda, care este o fană înfocată a lui Alex. Noua venită Haley Bennett joacă rolul tinerei prinţese pop Cora Corman.

Castle Rock Entertainment prezintă, în asociaţie cu Village Roadshow Pictures, o producţie Reserve Room: Hugh Grant şi Drew Barrymore în “Muzica şi Versurile”, în distribuţie: Brad Garrett, Kristen Johnston şi Campbell Scott. Scenariul şi regia de Marc Lawrence, “Muzica şi Versurile” este produs de Martin Shafer şi Liz Glotzer. Producătorii executivi sunt Nancy Juvonen, Hal Gaba şi Bruce Berman. Co-producatori sunt Scott Elias şi Melissa Wells. Directorul de imagine este Xavier Perez Grobet. Designerul de producţie este Jane Musky. Filmul este editat de Susan E. Morse, A.C.E. şi muzica este compusă de Adam Schlesinger. Coloana sonoră este disponibilă la Warner Sunset/Atlantic Records.

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (0)
 • Plictisitor (0)
 • Mediu (0)
 • Bun (3)
 • WOW (1)
 • Capodopera (0)
Tags: , , , , , , , ,


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

8 Responses to Music and Lyrics – Muzica şi versurile (2007) – filme online

 1. pandora a comentat: 21/12/2014 ora 20:39

  Un film frumos ca o poveste. Il recomand!

 2. onofrei maria a comentat: 09/02/2014 ora 19:51

  superb,e minunat sa ti inseninezi sufletul…si ce inseamna sa vezi un film cu actori grozavi…multumesc!

 3. Andi a comentat: 27/12/2013 ora 21:30

  Foarte fain. Mi-a placut.

 4. Diana a comentat: 04/10/2013 ora 22:57

  SUUUUPERB FILMMMMMM!!!

 5. Mariana a comentat: 01/10/2013 ora 13:26

  Foarte frumos!

 6. Mihail a comentat: 29/09/2013 ora 22:01

  Cand a aparut la x, l-am vazut de vreo 7 ori, am si coloana sonora, si Stela, la urat chiar pe regizor ca a fost pus sa cante, insa a iesit perfect!

 7. Tibisor a comentat: 28/09/2013 ora 22:07

  Un film foarte reusit … cu actori in roluri principale care practic nu mai au nevoie de recomandare ! Merci

 8. stela a comentat: 26/09/2013 ora 21:14

  abia asteptam sa-l revad .filmul are o coloana sonora deosebita ,Hugh joaca extraordinar tinand cont ca intr-un interviu declara ca nu-i place sa asculte muzica si sa danseze si Drew joaca la fel de bine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *