My Fair Lady (1964) – filme online subtitrate

My Fair Lady (1964) – filme online subtitrate

Vezi trailer
7.9
NOTA IMDB
8.2
NOTA USERI
7.9
NOTA IMDB
8.2
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

20 comentarii

8 premii şi 4 nominalizări Oscar, 3 premii şi 2 nominalizări Globul de Aur, un premiu şi o nominalizare BAFTA.

Eliza Doolittle este o tânără care îşi câştigă existenţa vânzând flori pe stradă. Accentul stricat şi pronunţia defectuoasă a fetei atrage atenţia unui trecator- profesorul de fonetica Henry Higgins, un lingvist cunoscut. Încrezător în metodele sale, Higgins se laudă că poate să facă, la nivelul vocabularului, ca Eliza să pară ducesă. Întărâtata, Eliza merge la casa profesorului, dorind să înveţe, şi ajunge subiectul unui pariu între Higgins şi prietenul său Pickering. În şase luni fata trebuie să apară la Balul Ambasadei aşa că, imediat, este supusă la epuizante exerciţii fonetice zilnice. În acest timp, Eliza este căutată de tatăl ei, om simplu şi fără căpătâi care reuşeşte, prin farmecul său amoral, să scoată bani de la Higgins contra educaţiei fiicei sale.
Ca răsplată pentru reuşita neaşteptată asupra câtorva fraze elementare, Eliza este prezentată aristocraţiei la cursele de cai unde face impresie prin eleganță dar şi prin relatări nelalocul lor.
În urma balului, la care prezența Elizei stârneşte admiraţie şi curiozitate, pariul este câştigat dar Higgins îşi dă seama de importanţa pe care a căpătat-o această fată în viaţa lui.

IMDB : 7,9

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

The Terror (2018) - Serial TV
Chronicle (I) (2012) - Filme online gratis
Backtrack (2015)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.