My Left Foot: The Story of Christy Brown – Piciorul meu Stâng (1989) – filme online

My Left Foot: The Story of Christy Brown – Piciorul meu Stâng (1989) – filme online

Vezi trailer
7.9
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI

My Left Foot: The Story of Christy Brown – Piciorul meu Stâng (1989) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ, FILME VECHI
7.9
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

20 comentarii

Trimite filmul

2 premii şi 3 nominalizări Oscar, 2 nominalizări Globul de Aur, 2 nominalizări BAFTA, 2 nominalizări Academia Europeana de Film

Povestea lui Cristy Brown este o poveste a triumfului asupra nenoricirilor vieţii.

Piciorul meu stâng este o peliculă extraordinară bazată pe povestea reală a unui bărbat înzestrat cu o nesecată dragoste de viaţă şi pasiune pentru tot ceea ce oferă ea.

Încă de la naştere, Cristy suferă de multiple handicapuri, în urma unei paralizii cerebrale. Doctorii i-au înştiinţat pe părinţi că dacă, printr-un miracol copilul va supravieţui, va fi ceva mai mult decât o legumă.

Cu toate acestea, doamna Brown refuză să accepte o realitate atât de crudă şi îşi întâmpină cu dragoste copilul suferind. Încurajat şi susţinut de mama sa, Cristy reuşeşte să demonstreze că în interiorul trupului mutilat se ascunde un suflet plin de căldură, o fiinţă umană extraordinară cu un rar simţ al umorului. Cu o voinţă de fier, el reuşeşte să îşi direcţioneze toate gesturile către piciorul stâng, singura parte a corpului asupra căreia are control. Cu ajutorul piciorului, Cristy dă naştere unor opere de artă îndelung aclamate de criticii de specialitate şi unor volume de poezii şi nuvele de succes.

Piciorul meu stâng urmăreşte progresele făcute de Cristy Brown din ziua apariţie sale pe lume (1932) până în anul 1959, în ziua în care a cunoscut-o pe Mary Carr, femeia care îi va deveni soţie mai târziu.

Anul lansarii: 1989
Regizor: Jim Sheridan
Distributie:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

S-ar putea sa-ți placiă și filmele online:

The Unforgiven (1960) - Neînduplecații
Catching Feelings (2017)
Population Zero (2016)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!
1527390818