My Own Love Song (2010)

My Own Love Song (2010)

Vezi trailer
5.8
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
5.8
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

0 comentarii

Trimite filmul

Jane Wyatt a fost o cantareata celebra de muzica country, insa in urma cu 7 ani a fost victima unui grav accident de automobil si a ramas imobilizata intr-un scaun cu rotile, in vreme ce sotul ei a decedat, iar baiatul lor Devon a fost incredintat unei familii adoptive. Dupa ce ii moare si mama, singura persoana care o ingrijeste pe femeie este Joey, un negru cu probleme psihice, care vede ingeri si fantome si vorbeste cu familia lui decedata intr-un incendiu. Dornic sa o scoata pe Jane din starea de depresie si sa o determine sa isi revada baiatul si sa reinceapa sa cante, Joey o roaga sa il insoteasca intr-o calatorie cu masina spre New Orleans, acolo unde are loc o conferinta pe tema existentei heruvimilor. Dupa o serie de peripetii in cursul carora le explodeaza motorul, le este furata masina abia achizitionata si le sunt spulberate iluziile despre bunele intentii ale anumitor persoane, Jane si Joey leaga o prietenie frumoasa cu Billie, o tanara parasita de sot, isi consolideaza propria relatie de amicitie si isi reevalueaza scara de valori.

Regia filmului online gratis subtitrat: Olivier Dahan
In rolurile principale ale filmului online gratis subtitrat in limba romana “My Own Love Song” ii regasim pe: Forest Whitaker, Renée Zellweger
Durata filmului “My Own Love Song” online gratis: 117 minute

.

Anul lansarii: 2010
Regizor: Olivier Dahan
Distributie:

Loading...
acest video nu a fost gasit

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

Killing Eve (2018) - Obsesia Evei - Serial TV
The NeverEnding Story (1984) - Poveste fără sfârșit
Blindness (2008) - Alb orbitor

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!
1527251620