My Own Love Song (2010)

My Own Love Song (2010)

Vezi trailer
5.8
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
5.8
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

0 comentarii

Jane Wyatt a fost o cantareata celebra de muzica country, insa in urma cu 7 ani a fost victima unui grav accident de automobil si a ramas imobilizata intr-un scaun cu rotile, in vreme ce sotul ei a decedat, iar baiatul lor Devon a fost incredintat unei familii adoptive. Dupa ce ii moare si mama, singura persoana care o ingrijeste pe femeie este Joey, un negru cu probleme psihice, care vede ingeri si fantome si vorbeste cu familia lui decedata intr-un incendiu. Dornic sa o scoata pe Jane din starea de depresie si sa o determine sa isi revada baiatul si sa reinceapa sa cante, Joey o roaga sa il insoteasca intr-o calatorie cu masina spre New Orleans, acolo unde are loc o conferinta pe tema existentei heruvimilor. Dupa o serie de peripetii in cursul carora le explodeaza motorul, le este furata masina abia achizitionata si le sunt spulberate iluziile despre bunele intentii ale anumitor persoane, Jane si Joey leaga o prietenie frumoasa cu Billie, o tanara parasita de sot, isi consolideaza propria relatie de amicitie si isi reevalueaza scara de valori.

Regia filmului online gratis subtitrat: Olivier Dahan
In rolurile principale ale filmului online gratis subtitrat in limba romana “My Own Love Song” ii regasim pe: Forest Whitaker, Renée Zellweger
Durata filmului “My Own Love Song” online gratis: 117 minute

.

Trimite filmul

acest video nu a fost gasit

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Badlands (1973) - Banda sălbatică
    Drugstore Cowboy (1989) - Rebelul
    American Splendor (2003) - Splendoare Americana

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net