My Way (2011) – filme online

My Way (2011) – filme online

Vezi trailer
7.8
NOTA IMDB
6.2
NOTA USERI
7.8
NOTA IMDB
6.2
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

65 comentarii

Doi tineri, aristocratul japonez Tatsuo Hasegawa şi coreeanul Kim Jun-shik, se află amândoi în armata japoneză, într-o luptă sângeroasă împotriva chinezilor și sovieticilor. Jun-shik este acolo sub constrângere, în timp ce Tatsuo este un colonel puternic.
După ce ambii sunt luați prizonieri de către sovietici, aflăm că în tinereţe erau rivali în cursele de maraton, astfel că ura și neîncrederea reciproce se transformă într-o violenţă care este oprită doar de grozăviile războiului. Forțați să lupte pentru sovietici, cei doi învaţă în cele din urmă să se bazeze unul pe celălat pentru a supraviețui.
Ajung în Germania unde sunt separaţi şi forțați să lupte pentru naziști. În cele din urmă amândoi trec prin multe întâmplări dar supraviețuiesc şi se întâlnesc din nou pe plaja Normandiei, şi pot intra împreună în istorie luptând într-o ultimă bătălie teribilă înainte ca aliații să debarce în celebra D-Day.

IMDB : 7,8

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  A United Kingdom (2016) - filme online
  Operator (2016) - filme online
  Suburbicon (2017) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net