Mysterious Island – Insula Misterioasă (1961) – filme online

Mysterious Island – Insula Misterioasă (1961) – filme online

Vezi trailer
6.8
NOTA IMDB
4.3
NOTA USERI
6.8
NOTA IMDB
4.3
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

1 comentariu

În timpul Războiului Civil căpitanul Cyrus Harding (Michael Craig), caporalul Neb Nugent (Dan Jackson), soldatul Herbert Brown (Michael Callan) şi ziaristul Gideon Spilitt (Gary Merrill) evadează dintr-o închisoare confederată cu ajutorul unui balon folosit pentru observaţii militare şi-l iau prizonier pe sergentul Pencroft. Acesta din urmă se va dovedi util, fiind singurul capabil să manevreze balonul. Din cauza furtunii cei cinci vor naufragia pe o insulă aflată undeva aproape de Australia. Harding va prelua comanda grupului şi cei cinci vor începe să exploreze zona, întâlnind un crab gigantic care va deveni prima lor masă. În scurt timp pe insulă vor ajunge şi Lady Mary Fairchild (Joan Greenwood) împreună cu nepoata sa Elena (Beth Rogan), cele două fiind singurele supravieţuitoare ale unui naufragiu. O peşteră descoperită pe insula va fi transformată într-o locuinţă destul de confortabilă. Valurile vor aduce un cufăr plin cu obiecte necesare pentru supravieţuire şi construirea unei bărci care să-i ajute să scape, dar aventura celor şapte va fi departe de a lua sfârşit, animalele gigantice fiind la tot pasul.

Această peliculă este ecranizarea de mare succes a romanului lui Jules Verne, “Insula misterioasă” și continuă aventurile căpitanului Nemo din “20.000 leghe sub mări”.

IMDB : 6,8

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016)
    Operator (2016)
    Suburbicon (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net