Vizioneaza filme online

Mysterious Skin – Misterele tinereții (2004) – filme online

Având o mamă iubitoare, dar de o moralitate îndoielnică (Elisabeth Shue), Neil McCormick (Joseph Gordon Levitt) este mult prea înțelept pentru vârsta lui și mult prea curios despre sexualitatea sa în dezvoltare, crezând că ceea ce i-a oferit antrenorul său de baseball (Bill Sage) la o vârstă fragedă se numește dragoste.
După 10 ani, Neil s-a tranformat într-un adolescent total neinteresat de viitorul său. În căutarea dragostei, Neil ajunge la New York, iar Brian, în călătoria de autocunoaștere, îl întâlnește pe Neil.

Bazat pe apreciatul roman “Mysterious Skin”, de Scott Heim, filmul face o introspecție în sufletele și mințile a doi băieți care caută cheia fericirii.

IMDB : 7,7

Tags: , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

9 Responses to Mysterious Skin – Misterele tinereții (2004) – filme online

 1. dana a comentat: 05/02/2016 ora 03:04

  Intr-adevar trebuie sa ai un stomac tare,ai dreptate queeditch.Cum sa nu se revolte stomacul si toata fiinta unui om normal cand vezi prin ce au trecut acesti copii?Cum ii rabda pamantul pe acei care exploateaza si agreseaza sexual niste copilasi?
  Filmul e de nota 10 si iti da multe teme de casa.

 2. doina a comentat: 04/02/2016 ora 23:22

  un film f. trist si real, multumesc HD!!!

 3. cenzura a comentat: 02/02/2016 ora 15:00

  Se poate reposta?

 4. A Hot Dog a comentat: 04/08/2013 ora 05:46

  daca santeti homofobi nu va uitati si va rog frumos nu comentati aiurea un asemenea film fiindca cine l-a facut si cine a scris cartea si din pacate cred ca e din experienta personala a facut-o ca sa denunte nu ca sa promoveze un anumit stil de viata …in societatea asta de perversi care violeaza femei si copii de ambele sexe si scapa nepedpsiti si le cauzeaza traume pe viata sant foarte putini care au curajul sa faca filme sau reportaje despre subiecte asa de delicate fiindca lumea nu vrea sa vada sa stie,sa inteleaga, e mai usor sa dispretuiesti fara sa stii cauzele care au adus o persoana sa fie ceea ce este si sa vada efectiv ce inseamna pedofilia si cum iti poate schimba personalitatea… pt ignoranti e mai usor sa creada ca asta e un film despre poponari si sa scrie “ce scarbos” dar asta inseamna doar ca santeti … in concluzie nu este nimic obscen in acest film este doar tragic. si din pacate ….se intampla.f des .intr-o lume unde turismul sexual a devenit o industrie…

 5. mihai a. a comentat: 29/07/2013 ora 15:31

  emotionant,socant si no sal poti uita, 10

 6. vasile pascu a comentat: 31/12/2012 ora 01:16

  la inceput mi-a provocat greata dar spre final am inteles prin ce tragedie trece un homosexual si ce traume are de suportat.Si nu din vina lui de multe ori.

 7. MIHAIL a comentat: 29/12/2012 ora 21:03

  Quee.. ce ti-a intors tie matele pe dos nu prea stiu , vezi alte filmele asta e cu unu’ care ii placea sa si-o traga in c..r si nu avea scrupule, big deal!

 8. VP a comentat: 29/12/2012 ora 16:00

  Pentru cei care traduc anapoda ar trebui sa stie ca la un film asa de socant cum este acesta, nu se substitue nici un cuvant cu ce va vine voua la mana. Fist nu inseamna nigi deget mic si nigi deget, fist inseamna pumn.

 9. Queeditch a comentat: 28/12/2012 ora 17:31

  Eu l-am vazut mai demult, trebuie sa aveti stomacul tare ca sa vedeti filmul. Si inca ceva: nu mancati nimic inainte sa-l vedeti! Sa nu ziceti ca nu ati fost avertizati! :))

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *